Prasidėjus prekybai „Žalgirio“ abonementais sirgaliai apgulė kasas

Londono olimpinėms žaidynėms artėjant link kulminacijos Kauno „Žalgirio“ gerbėjai neturėtų pamiršti ir klubinio krepšinio – šiandien startavo visuotinė abonementų prekyba į naujojo sezono rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai beveik tris savaites galėjo pratęsti abonementus į tas pačias vietas ir šia galimybe ženkliai naudojosi. Tiesa, dalis praėjusio sezono abonementų savininkų atskleidė, kad susipažinę su „Žalgirio“ arena, šį sezoną jie yra linkę pasirinkti dar geresnes vietas. Todėl nuo rugpjūčio 8 d. paklausa „Žalgirio“ sezono abonementams dar labiau išaugs. Tą įrodė ir pirmoji visuotinės prekybos diena, kuomet daugumą Bilietai.lt kasų apgulė „Žalgirio“ aistruoliai.

„Džiugu, kad krepšinio gerbėjai ne tik palaiko mus, rungtyniaujančius Londone, bet ir nesnaudžia įsigydami „Žalgirio“ sezono abonementus, - sakė Lietuvos rinktinės ir Kauno „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas. - Vos per vienerius metus sirgaliai sugebėjo paversti „Žalgirio“ areną mūsų namais, todėl tikimės, kad ir šį sezoną už savo nugarų jausime žaliai baltos kariaunos palaikymą. Juolab, kad ir sąlygos įsigyti abonementus dabar yra dar geresnės.“

Šiemet „Žalgirio“ abonementų prekyba šiek tiek skiriasi nuo ankstesniųjų metų. Abonementus galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose bei internetu, o vardines korteles reikės atsiimti vėliau – rugsėjo mėnesį, pateikus pirkimo čekį ir asmens dokumentą.

Artėjančio sezono abonementai sirgalius vilioja ne tik aukščiausio lygio krepšinio kovomis, bet ir patraukliausia kaina „Žalgirio“ istorijoje. Įsigydami abonementus gerbėjai sutaupo iki 50 proc. bilietų kainos ir gali dalyvauti žaidime, kurio pagrindinis prizas – kelionė į Eurolygos išvykos rungtynes kartu su „Žalgirio“ komanda.

Be šio tradicinio žaidimo šiemet ypatinga akcija laukia ir nusprendusių abonementus pirkti internetu. Visi įsigiję abonementus iki rugsėjo 8 d. dalyvaus žaidime, kurio laimėtojai turės galimybę nusifotografuoti su žalgiriečiais. Žaidimo burtai bus traukiami rugsėjo 10 d., o su laimingaisiais bus susisiekta el. paštu, nurodytu Bilietai.lt sistemoje perkant bilietus.

Šiemet pigiausias abonementas kainuoja 179 Lt, o praėjusio sezono abonementų savininkai dar sulaukia ir 15 proc. nuolaidos. „Žalgirio“ abonementą sudaro Eurolygos reguliaraus sezono, VTB Vieningosios lygos (iki pusfinalio) ir visos LKL rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Žalgiriečiams patekus į Eurolygos „Top 16“ etapą, abonementų turėtojai galės juos prasitęsti su 30 proc. nuolaida.

Ypatingomis sąlygomis abonementus įsigyti gali ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Jiems taikoma net iki 50 proc. nuolaida abonementams. Be to, Klubo nariu verta tapti ne tik dėl didelės nuolaidos abonementams ir bilietams. Klubo nariai sezono metu turi galimybę susitikti su žalgiriečiais bei klubo vadovais, įsigyti originalias žalgiriečių aprangas, gauti išskirtines nuolaidas „Žalgirio“ suvenyrams. Mėgstantys žaisti krepšinį Klubo nariai mielai dalyvauja draugiškose rungtynėse, kuriose jiems vadovauja pats Modestas Paulauskas. Bet svarbiausia – Klubo nariai gerai praleidžia laiką su savo bendraminčiais.

Daugiau informacijos www.zalgiris.lt, tel. (8 37) 45 24 59.



NAUJAUSI KOMENTARAI

h

h portretas
aha tai nuotrauką prašom įmest kaip "apgulė" :D

Nitro

Nitro portretas
melas , jokios apgulties nemaciau , nuejau ir laisvai nusipirkau , be manes buvo dar du fanai , kodel nesamones rasote...

GVS

GVS portretas
meluojate ,net ausys nelinksta ,nera ten jokio aziotazo......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių