Prasideda rinktinės vasara

  • Teksto dydis:

Palanga pirmadienį tapo Lietuvos krepšinio sostine. Vienuolika geriausių šalies krepšininkų susirinko „Vanagupės“ viešbutyje, o nuo rytojaus pajūryje pradės fizinio pasirengimo stovyklą.

Anksčiausiai Palangoje įsikūrė Linas Kleiza. Rinktinės senbuvis savaitgalį kurorte stebėjo 1000 kilometrų lenktynes.

Kleiza pirmąją stovyklos dieną traukė ne tik žurnalistų, bet ir komandos draugų dėmesį. Jis pasirodė pakeitęs šukuoseną – užsiauginęs ilgesnius plaukus.
Nuo pirmosios dienos Palangoje taip pat yra Mantas Kalnietis, Tomas Delininkaitis, Renaldas Seibutis, Martynas Gecevičius, Martynas Pocius, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas, Darjušas Lavrinovičius, Donatas Motiejūnas ir Robertas Javtokas.

NBA Vasaros lygoje dalyvaujantis Jonas Valančiūnas prie rinktinės prisijungs kitą savaitę, o Kšištofas Lavrinovičius ir Adas Juškevičius dar Rusijoje – pirmasis Permėje, antrasis Kazanėje, ir abu į Palangą atvyks artimiausiu metu.

Į rinktinės stovyklą tradiciškai leidžiama atvykti su antrosiomis pusėmis, tačiau šiemet tik tik keli krepšininkai pasinaudojo šia galimybę. Pocių ir Javtoką atlydėjo žmonos, o Kuzminską – draugė.

Stovykla Palangoje truks iki liepos 22 dienos ir joje visas dėmesys bus skiriamas fiziniam pasirengimui. Salėje numatytos vos 2 treniruotės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių