Po pralaimėjimo – T. Pačėso pokštai apie parduotas rungtynes

Tomas Pačėsas neturi jokių ryšių su Alytaus „Dzūkijos“ komanda, o jo ekipos tikslai per likusias dvejas LKL rungtynes yra „gerai parduoti“. Taip Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas pokštavo po pralaimėjimo Kauno „Žalgiriui“.

Vilniečiai sekmadienį Kaune 74:79 nusileido šeimininkams ir patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės. Tiesa, nei ši nesėkmė, nei likusios dvejos rungtynės reguliariajame sezone nebeturės jokios įtakos – „Lietuvos rytas“ nebeturi galimybių pajudėti iš antrosios vietos.

Todėl po dvikovos Kaune paklaustas, kokie bus jo komandos tikslai per likusias dvejas rungtynes, Pačėsas atsakė: „Gerai parduoti“. Šį atsakymą netrukus palydėjo trenerio juokas, o surimtėjęs jis pridėjo: „Juokauju. Iš tikrųjų daugelis žaidėjų dar nėra formoje ir, manau, bandysime ieškoti optimalios formos.“

Paskutinė „Lietuvos ryto“ reguliariojo sezono dvikova bus su Alytaus „Dzūkija“, kuriai tai gali būti lemiamas mačas dėl išlikimo LKL. Iki šių rungtynių likus savaitei, krepšinio užkulisiuose jau spėliojama, ar „Lietuvos rytas“ kovos dėl pergalės.

Pačėsui priminus apie jo ryšius su „Dzūkijos“ komanda, treneris pertraukė, pareikšdamas, kad „turi ryšių su Dzūkijos kraštu, bet ne su komanda.“

Paklausus, ką jis atsakytų abejojantiems dėl „Lietuvos ryto“ kovingumo kitą savaitgalį, Pačėsas vėl pokštavo.

„Lietkabelio“ vadovas Bieliauskas irgi dzūkas, todėl visko čia gali būti, trečiadienį žaisime su „Lietkabeliu“. Nesikoncentruokime į nesąmones. Jūs norite, kad pasakyčiau, kas bus, ar kad pastatyčiau, kas bus? Paprognozuoti orą? Palikime tuos klausimus, mes ruošiamės, dirbame, o jūs galėsite vertinti“, – atsakė Pačėsas.

„Lietuvos ryto“ treneris nekomentavo ir savo komandos sirgalių elgesio, kai šie vos prasidėjus rungtynėms iškėlė plakatą ir paliko tribūną. Plakatas skelbė „Nenorėsite laimėti – liksite vieni“, taip primenant pralaimėjimą Prienuose.

„Nemačiau, – apie sirgalių poelgį atsakė Pačėsas. – Kieno sirgaliai? „Žalgirio“? Nes jeigu „Žalgirio“ išeitų, tai gal būtų ir neblogai. (juokiasi) Aš ne sirgalių vertinimo ekspertas. Nenorėčiau vertinti, susilaikysiu nuo to. Atsiprašiau už blogą žaidimą Prienuose, daugiau neturiu ką pasakyti.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių