Po operacijos atsigaunantis L. Birutis: spėsiu pasveikti iki pasiruošimo stovyklos

  • Teksto dydis:

Vasario viduryje antrąją kelio operaciją per metus iškentęs Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Laurynas Birutis sparčiai sveiksta ir tikisi į rikiuotę grįžti vasaros viduryje.

„Reabilitacija vyksta sklandžiai. Taip teigė tiek daktarai, tiek pačiam taip atrodo. Sunkiausias laikotarpis jau praeityje ir jeigu viskas klostysis gerai, tikiuosi atsigauti vasaros viduryje ir pradėti pasiruošimą sezonui su komanda nuo pirmosios stovyklos“, – apsilankęs „Žalgirio radijo“ studijoje, teigė aukštaūgis.

Birutis pripažino, kad jei ne traumų virtinė „Žalgiryje“ šį sezoną, operacija būtų atlikta anksčiau.

„Praėjusią vasarą buvo atlikta operacija, atrodė, jog reabilitacija klostosi gerai, tačiau jau pasiruošimo metu pajutau kelio skausmus. Galvojome, kad situacija pagerės, bet niekas nesikeitė ir tiesiog laukiau, kol Antanas Kavaliauskas sugrįš į rikiuotę, o tada buvo atlikta pakartotinė operacija“, – „Žalgirio radijo“ eteryje pasakojo Birutis.

21-erių metų centras taip pat atskleidė vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus darbo specifiką.

„Žaisdami pas Jasikevičių visi sulaukia pastabų. Tai geras treneris, kuris didelį dėmesį skiria detalėms ir reikalauja maksimalių pastangų, kad viskas aikštėje būtų atlikta idealiai“, – sakė Birutis.

Birutis laidos metu taip pat pasidalino mintimis apie karjeros pradžią, įsimintiną sezoną „Šiauliuose“, skirtumus tarp NKL ir LKL, debiutinį sezoną „Žalgiryje“, komandos naujokams tenkančias užduotis bei sunkiausius varžovus Eurolygoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patriotas

patriotas portretas
birutis turi puikius duomenis reikia tik didesnio naglumo aikstej ir viskas bus puiku,sveik ir sekmes aikstelej
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių