Po D. Gallinari traumos Lietuva tapo dar ryškesne favorite laimėti B grupę

Italijos rinktinės lyderis Danilo Gallinari dėl lūžusio piršto turės praleisti Europos čempionatą, o iškart po puolėjo traumos Lietuvos rinktinė tapo dar ryškesne favorite laimėti Senojo žemyno pirmenybių B grupę, mano lažybininkai.

Lažybų tarpininkai siūlo 1,85 koeficientą už tai, kad Lietuvos rinktinė B grupėje užims pirmąją vietą. Tai reiškia, jog pastačius 100 eurų, sėkmės atveju sąskaita padidėtų 85 eurais. Tuo metu prieš D. Gallinari traumą už lietuvių triumfą grupėje buvo siūlomas 2,35 koeficientas, tad pastačius 100 eurų buvo galima laimėti 135 eurus.

Lažybininkai ir toliau mano, kad Italija yra pagrindinė Lietuvos konkurentė grupės kovose Tel Avive. Iki D. Gallinari traumos už šios rinktinė triumfą buvo skiriamas 2,7 koeficientas, tačiau dabar jis šoktelėjo iki 3,75.

Už tai, jog grupę laimės Vokietija, siūlomas 8 koeficientas, šeimininkei Izraelio nacionalinei komandai skiriamas 12 koeficientas, Gruzijai – 19, o Ukrainai – 34.

Lažybininkai Lietuvą įtraukia tarp penkių pagrindinių pretendentų laimėti Europos čempionatą. Ispanams skiriamas 2,75 koeficientas, serbams – 5, prancūzams – 6, graikams – 6,5, o lietuviams – 11.

Trejų metų 65 mln. JAV dolerių sutartį su Los Andželo „Clippers“ sudaręs D. Gallinari yra Italijos rinktinės lyderis. 2015 metų Europos čempionate jis vidutiniškai rinkdavo po 17,9 taško, atkovodavo po 6,9 kamuolio, atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo po 6,6 pražangos ir rinkdavo po 27,6 naudingumo balo.

Traumą jis patyrė draugiškose rungtynėse su Nyderlandų rinktine. D. Gallinari susistumdė su varžovu ir jam stipriai trenkė į veidą, o dėl smūgio lūžo krepšininko pirštas. Dėl lūžio jis negalės žaisti bent 40 dienų, o Europos čempionatas prasidės rugpjūčio 31-ąją. 

Už tai, kad italai laimės Senojo žemyno pirmenybes, siūlomas 15 koeficientas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių