Pirmosios pergalės sieks gausesnėmis pajėgomis

Pirmosios pergalės Eurolygoje ieškantis Kauno „Žalgiris" ketvirtadienį savo aikštėje priima „Barcelonos" komandą. Po ketverių rungtynių nė karto nelaimėję kauniečiai prieš mačą pasipildė jaunais krepšininkais bei sulaukė iš JAV sugrįžusio vidurio puolėjo Loreno Woodso, praneša BasketNews.lt.

„Žalgiryje" nuo pirmadienio treniruojasi iš „Kauno Triobet" atvykę Šarūnas Vasiliauskas ir Artūras Milaknis. Nors vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas abejoja jų galimybėmis pasirodyti rungtynėse, tačiau yra tikras, kad šie žaidėjai gaus šansą įrodyti savo pajėgumą vėliau.

„Nėra taip, kad tie du jauni vyrai ateis ir iškart apžais „Barceloną". Jie mums yra svarbūs kaip komandos nariai, kurie stengiasi kelti savo meistriškumą. Juo labiau, kad abu tam turi labai geras galimybes", - kalbėjo G.Krapikas.

Sekmadienį į Kauną grįžęs L.Woodsas tikino nė nesvarstęs galimybės palikti „Žalgirio". Praėjusios savaitės antradienį jis išskrido į JAV, išlydėdamas savo sergančią žmoną. Buvo pasklidę kalbų, kad krepšininkas gali nebegrįžti, tačiau amerikietis - vėl su komanda.

Pasak L.Woodso, jis jau seniai laukia pergalės Eurolygoje, tačiau ji vis neateina.
„Tam, kad laimėtume, turėsime kautis iš visų jėgų. Nemėgstu žodžio „sėkmė". Manau, kad mums tiesiog reikės žaisti iš visų jėgų", - kalbėjo „Žalgirio" vidurio puolėjas.

Trečiadienio pavakarę į Kauną atvykę „Barcelonos" nariai taip pat tikisi tik pergalės. Tai jiems garantuotų ramią ateitį.

„Tikimės sėkmingai užbaigti pirmąjį ratą, nes laimėję šias rungtynes galime užsitikrinti vietą „Top 16", - skaičiavo „Barcelona" treneris Xavieras Pascalis. - Tačiau rungtynės bus sunkios, nes „Žalgiris" yra didi komanda".


Šiame straipsnyje: krepšinisŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių