Pirmasis į pusfinalį įžengs Kauno „Žalgiris“?

Pirmasis į Lietuvos krepšinio lygos ("Tete-a-Tete Casino"-LKL) čempionato pusfinalį tikriausiai įžengs Kauno "Žalgiris" ir tai gali įvykti šiandien.

Laimėjo ir Pasvalyje

Žalgiriečiai, antrą kartą įveikę Pasvalio "Pieno žvaigždžių" komandą 84:71, ketvirtfinalyje iki trijų pergalių pirmauja 2:0.

Šį vakarą kauniečiai ir pasvaliečiai susitiks "Žalgirio" arenoje.

Per dvikovą Pasvalyje blykstelėjo 32-ąjį gimtadienį šventęs Paulius Jankūnas – "Žalgirio" kapitonas 18-a kartų atkovojo kamuolį. Tai – asmeninis Pauliaus rekordas (buvo 16).

Pasižymėjo ir 7 rezultatyvius perdavimus atlikęs Kauno ekipos įžaidėjas Jerome'as Randle'as – tai jo naujas rekordas LKL šį sezoną (buvo 6).

"Jie darė tai, ko mes iš jų norime ir ko tikimės. Kad taip ir toliau", – P.Jankūno ir J.Randle'o žaidimą įvertino "Žalgirio" vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Naudingas spyris

Tikėtasi intrigos Panevėžyje, kur vietos "Lietkabelis" susitiko su Vilniaus "Lietuvos rytu", nes per dvikovą sostinėje panevėžiečiai nusileido vos 74:79.

Deja, savo arenoje "Lietkabelis" kapituliavo 66:85. Kovą dėl kamuolio panevėžiečiai pralaimėjo net 19:44.

"Pasirodo, pirmosios rungtynės buvo reikalingas spyris į užpakalį. Šį kartą mūsų komanda buvo kitokia nei prieš tris dienas", – pareiškė vilniečių strategas Tomas Pačėsas.

Įpusėjus ketvirtajam kėliniui susikibo Panevėžio ekipos gynėjas Žygimantas Janavičius ir "Lietuvos ryto" legionierius Kendrickas Shamaras Brownas. Amerikietis už šiurkštų žaidimą buvo nubaustas dviem nesportinėmis pražangomis iš eilės ir apleido aikštę.

Rytoj – trečiasis "Lietuvos ryto" ir "Lietkabelio" susitikimas.

"Juventus" revanšas

Utenos "Juventus" krepšininkai, svečiuose pralaimėję Prienų-Birštono "Vytautui" 91:98, namuose atsirevanšavo 93:88.

Pirmąjį kėlinį uteniškiai pirmavo 30:13, antrąjį – 39:20, trečiąjį – 58:41, tačiau prieniškiai nesudėjo ginklų ir išlygino rezultatą – 60:60.

Iki rungtynių pabaigos likus beveik pusei minutės, "Juventus" persvara tebuvo 88:86, tačiau netrukus ją padidino Egidijus Dimša ir Edgaras Želionis – 92:86, o Šarūno Vasiliausko tritaškis metimas buvo netaiklus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių