Pažeminę „Žalgirį“ rusai nesitvėrė džiaugsmu

„Sveikinu visus mūsų klubo sirgalius. Jiems nebereikės nervintis ir laukti paskutinių turų – kelialapis į „Top 16“ jau mūsų kišenėje“, - džiūgavo Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubo prezidentas Andrejus Vediščevas. Vos prieš keletą minučių jo diriguojamo klubo krepšininkai savo aistruolių akivaizdoje 80:50 sutriuškino Kauno „Žalgirį“ ir žengė į kitą etapą.

„Šiandien - laiminga diena. Dėl dviejų priežasčių, - vardino nugalėtojų treneris Georgios Bartzokas. - Pirma, Anthony Randolphas vėl grįžo į aikštę. Jam reikia laiko atsigauti po traumos ir pasiekti optimalią sportinę formą. Tam galėsime panaudoti likusius mačus ir treniruotes. Antra priežastis - išankstinis patekimas į antrą etapą. 6 pergalės 7 Eurolygos rungtynės – didelis pasiekimas“.

Kalbėdamas apie šventę, kurią „Lokomotiv-Kuban“ padovanojo savo žiūrovams Krasnodaro sporto halėje, graikas pabrėžė, jog jo auklėtiniai gerai sužaidė tik pusę mačo, tačiau to esą pakako.

„Antroje rungtynių dalyje, žinoma, kiek atvėsome, bet tai normalu, kai pirmauji 36 taškais. Be to, laikėmės garbingo žaidimo principų“, - sakė vairininkas.

Pirmąsias Eurolygos rungtynes šį sezoną sužaidęs amerikietis Anthony Randolphas akcentavo, jog pergalę lėmė komandiniai veiksmai.

„Mes iškart pademonstravome kietą gynybą, neleidome varžovams rinkti taškų ir galėjome dažnai kaitalioti žaidėjus“, - dėstė puolėjas.

Jis labiausiai išskyrė australo Ryano Broekhoffo, pelniusio 12 taškų, atkovojusio 9 ir perėmusio 3 kamuolius, indėlį.

Nors iki Eurolygos pirmojo etapo liko dar trys turai, Krasnodaro klubas jau galvoja apie tolimesnius egzaminus.

„Toliau mūsų laukia 15 geriausių Europos komandų ir mes būsime pasiruošę ir šiam iššūkiui!“, - patikino „Lokomotiv-Kuban“ prezidentas A.Vediščevas.

„Žalgirio“ strategui Gintarui Krapikui liko tik pasveikinti priešininkus su pergale ir kelialapiu į „Top 16“.

„Krasnodaro komanda visą sezoną demonstruoja stabilų lygį. Tas pats buvo ir rungtynėse Kaune (pirmajame rate kauniečiai nusileido 74:76). Sunku ką nors pakeisti, kai jauti, kad tavo komanda nuo pat pirmųjų minučių netiki galinti laimėti. Mes negalėjome paslėpti fakto, kad susirgęs mūsų pagrindinis įžaidėjas Mantas Kalnietis negalės žaisti arba žais nebūdamas geros formos. Spėju, kad būtent todėl mūsų krepšininkai prarado tikėjimą savo jėgomis. Mes nuo pat pradžių atrišome rankas varžovams ir už tai skaudžiai sumokėjome“, - aiškino G.Krapikas.

Ir pridūrė: „Mane labiausiai liūdina ne pralaimėjimas, o tai, kad nusileidome nekovodami“.

Kitas Eurolygos C grupės rungtynes žalgiriečiai žais gruodžio 2 d. namuose su Izmiro „Karsiyaka“ (Turkija) klubu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Štai kur klausimas

Štai kur klausimas portretas
Žalgiris-ne prieglauda ir ne senjorų namai. Surinko visus, kuriais kitos komandos tiesiog ATSIKRATĖ. Tik vieno nesuprantu, kai žaidžia rinktinėje,tai skiriasi kaip diena nuo nakties... Gal treneris lochas?

Česlovas

Česlovas portretas
Kol komandoje nebus nors vieno pajėgaus amerikiečio,pasiekti geresnių rezultatų nera šansų.

ko jūs visi verkiat

ko jūs visi verkiat portretas
atsiras ir tų, kurie pažemins ir ruskius. Nesiseka sporte, pasiseks kitur. vargšai ruskiai jau taip pažeminti dopingo vartojimo prieš visą pasaulį, tai jiems tikrai belieka klykti iš laimės laimėjus nors krepšinio rungtynes. O mes turime ramiai į tai reaguoti, gyventi toliau ir ruoštis kitiems susitikimams, nepaisant piktavalių džiūgavimo. Būna sunkių dienų ir nėra ko klykti, kaip senoms mergoms. Mes su Žalgiriu visur ir visuomet!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių