Paskelbtas Eurolygos tvarkaraštis: „Žalgiriui“ – sudėtingas startas

Sudėtį kitam sezonui jau surikiavęs Kauno „Žalgiris“ sužinojo ir Eurolygos tvarkaraštį bei su kuo pradės naujo sezono kovas.

Sezono pradžia žalgiriečiams nusimato sunki, kadangi net penkerias pirmas rungtynes iš septynerių kauniečiai žais išvykose.

Tiesa, sezoną „Žalgiris“ pradės namuose, kuomet spalio 13-ąją „Žalgirio“ arenoje susikaus su Belgrado „Crvena Zvezda“. Vėliau kauniečiai dvejas rungtynes iš eilės žais svečiuose – atitinkamai Chimkuose (spalio 17) ir Barselonoje (spalio 24-ąją).

„Žalgirio“ sirgaliams išskirtinis turėtų būti ir mačas gruodžio 7-ąją, kuomet į Kauną atvyks Atėnų „Panathinaikos“ su Luku Lekavičiumi. Beje, prieš tai, lapkričio 23-iąją „Žalgirio“ arenoje pasirodys ir Brockas Motumas, tačiau jau kaip Stambulo „Anadolu Efes“ narys.

Dar vienas emocingas susitikimas įvyks sausio 12-ąją, kuomet Kaune viešės Malagos „Unicaja“, kurią treniruoja Juanas Plaza.

Kitas buvęs žalgirietis, Leo Westermannas, su Maskvos CSKA į Lietuvą atvyks kitais metais – kovo 30-ąją.

Eurolygos čempionė Stambulo „Fenerbahče“ į Kauną grumtis su „Žalgiriu“ atvyks Kovo 9-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LINAS

LINAS portretas
LINKIU GERAI PASIRUOSTI SEZONUI, TRENERIAMS BEI ZAIDEJAMS SEKMES,PERGALIU ,SALTAKRAUJISKUMO ,MOTYVACIJOS. NEPAMIRSTI ,KAD RUNGTYNES BAIGIASI PO FINALINIO SVILPUKO....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių