„Panathinaikos“ sirgaliai bilietus iššlavė per parą

Atėnų „Panathinaikos“ sirgaliai artėjant Eurolygos atkrintamosioms ir vėl pademonstravo, kodėl yra vadinami vienais geriausių Europoje.

Praėjusią savaitę graikai, kaip ir kitos į Eurolygos ketvirtfinalį patekusios komandos, sužinojo savo varžovus atkrintamosiose ir pradėjo prekybą bilietais į svarbiausias sezono kovas.

Praėjus vos parai tapo aišku, kad OAKA arena pirmose serijos rungtynėse su Madrido „Real“ ekipa bus pilnutėlė – visi bilietai iššluoti vos per 24 valandas. Prekyba internetinėje platformoje prasidėjo balandžio 7 dieną, o jau balandžio 8-ąją tokiu pačiu metu vietų arenoje nebeliko.

Oficialiai nurodoma, kad OAKA arenoje Atėnuose krepšinio rungtynių metu telpa 18,8 tūkst. sirgalių. Vis tik Graikojoje įprasta, kad šis skaičius gerokai padidėja, kai svarbiausių sezono kovų metu greitai iššluojami ir stovimi bilietai.

Luko Lekavičiaus „Panathinaikos“ į pirmąją atkrintamųjų dvikovą namie stos balandžio 17-ąją. PAO šioje serijoje turi namų pranašumą.

Tiesa, reguliariajame sezone „Panathinaikos“ namų rungtynės aistruolių antplūdžiu pasižymėjo toli gražu ne visada. Su 11 tūkst. sirgalių vidurkiu Graikijos čempionai buvo ketvirta labiausiai palaikoma lygos komanda.

Visgi elitinės Europos komandos graikus į arenas traukia. Pavyzdžiui, sezono pradžioje rungtynėse su ta pačia „Real“ komanda Atėnuose lankėsi 16,2 tūkst. aistruolių.


Šiame straipsnyje: PanathinaikosEurolygaŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių