„Panathinaikos“ krepšininkus Kauno oro uoste pasitiko vos keli autografų medžiotojai

Trečiadienį po pietų Kauno oro uoste nusileido lėktuvas, atskraidinęs Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkus.

Rytoj su Graikijos superklubu Eurolygos 25-ojo turo rungtynes žais Kauno „Žalgirio“ komanda.

Oro uoste „Panathinaikos“  krepšininkų pasirodymas  šurmulio nesukėlė.  Juos pasitiko vos keli  žiniasklaidos atstovai ir autografų medžiotojai.

Nei vienas Graikijos komandos žaidėjas neatsisakė suraityti parašo ar nusifotografuoti su to pageidaujančiais gerbėjais.

Jau daug metų įvairių komandų žaidėjų (ne tik krepšinio) autografus kolekcionuojantis vyresnio amžiaus vyras portalui kauno.diena.lt teigė, kad šiandien  gavo devynių krepšininkų parašus. 

„Dar trijų žaidėjų parašų nespėjau gauti, jie jau įlipo į „Žalgirio“ klubo autobusą“, - guodėsi aistringas autografų medžiotojas.

„Žalgiris“ dar turi nedidelių šansų patekti tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Kad jie visiškai nedingtų, ketvirtadienį kauniečiams būtina įveikti svečius iš Graikijos.  Dabar žalgiriečiai savo sąskaitoje turi 10 pergalių ir 14 pralaimėjimų. Jie turnyro lentelėje yra dešimti.

„Panathinaikos“  ekipa yra iškovojusi 14 pergalių ir patyrusi 10 pralaimėjimų. Atėnų krepšininkai su Belgrado „Crvena Zvezda“ dalijasi 5-6 vietomis.  Svečiuose žalgiriečiai „Panathinaikos“ ekipai pralaimėjo 76:84.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kolymvari

kolymvari portretas
Populiariausias Graikijos klubas 'žalia - balta'. Jie yra mūsų draugai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių