„Pacers“ oficialiai pratęsė sutartį su D. Saboniu

  • Teksto dydis:

Prieš naujojo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono startą Indianos „Pacers“ atliko du ėjimus į ateitį. Klubas oficialiai paskelbė, jog pasinaudojo kontraktuose numatytomis galimybėmis bei pratęsė sutartis 2019-2020 m. sezonui su Domantu Saboniu ir T.J. Leafu.

Pagal lietuvio naujoko kontraktą, tai bus ketvirtieji metai. Prieš 2020-2021 m. sezoną Sabonis taps apribotu laisvuoju agentu, o pirmumo teisė išsaugoti jį savo gretose priklausys „Pacers“.

Artėjančiais metais Sabonis NBA uždirbs 2,7 mln. JAV dolerių, o per ketvirtąjį kontrakto sezoną susižers 3,5 mln. JAV dolerių.

22-ejų puolėjas Indianoje pasitinka antrąjį sezoną – 2016-ais metais jį 11-u šaukimu pasirinko Orlando „Magic“, bet iš karto teises perleido Oklahomos „Thunder“ ekipai. Pastarosios ekipos gretose Sabonis praleido sezoną, po kurio buvo įtrauktas į grandiozinius Paulo George'o mainus ir išsiųstas į „Pacers“.

Leafui artėjantis sezonas NBA bus antrasis. Žydų kilmės amerikietis pernai NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 18-u šaukimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
debilai konkretus gadina savo zaidima jis nemoka zaisti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių