P. Motiejūnas apie „Žalgirio“ duobę: nenoriu visko sukrauti ant trenerio pečių

Dviem skaudžiais pralaimėjimais Eurolygos išvykos rungtynėse ir pirmąja nesėkme „Tete-a-Tete Casino-LKL“ lapkričio mėnesį baigęs Kauno „Žalgiris“ neramina komandos vadovybės tiek demonstruojamais rezultatais, tiek žaidimu.

Su portalu krepsinis.lt bendravęs „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas atskleidė, jog šias problemas yra bandoma spręsti komandos viduje, o ne viešojoje erdvėje, kurioje daugiausiai kritikos pastaruoju metu sulaukia LKL čempionų vairininkas Gintaras Krapikas.

„Suprantu, kad visi ieško vieno atsakingo. Bet nenoriu trenerio atskirti nuo visų kitų, visko sukrauti jam ant pečių, – G. Krapiko kritikuoti nebuvo linkęs P. Motiejūnas. – Akivaizdu, kad nesame patenkinti praėjusia savaite, gal net visu mėnesiu.

Komanda tikrai nežaidžia taip, kaip turėtų, ir rezultatai ne tokie, kokių reikia. Žinome, kad komanda gali geriau. Ieškome variantų, kaip padaryti, kad taip ir būtų.“

Po triuškinamo pralaimėjimo penktadienį Krasnodare prieš vietos „Lokomotiv“ (60:90) ir po sensacingos nesėkmės pirmadienį namuose prieš Kėdainių „Nevėžį“ (82:88), žalgiriečiai jau trečiadienį stos į bene svarbiausią šio sezono dvikovą savo žiūrovų akivaizdoje su Izmiro „Karšiyaka“, kurioje dalinai spręsis Lietuvos čempionų likimas Eurolygoje.

Laimėję kauniečiai iš karto pelnytų vietą „Top 16“ etape, tuo metu nesėkmės atveju situacija taptų pakankamai komplikuota.

„Tikrai ne, šiame darbe ramybės būna mažai, – paklaustas, ar jaučiasi ramus dėl patekimo į kitą etapą, atsakė „Žalgirio“ vadovas. – Kaip galime būti ramūs, pralaimėję dvejas rungtynes išvykoje ir LKL mačą namuose. Laukia labai svarbi dvikova, prieš kurią reikia visiems susiimti. Tikiu, kad komanda tai gali.“ 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Para bellum

Para bellum portretas
Martynas Pocius ir Mantas Kalnietis juk buvo geri žaidėjai, o dabar jauni vyrai jau tik atsarginiais tampa. Neaišku, kodėl jie neatsigavo - per tiek laiko turėjo atstatyti buvusią sportinę formą. Javtokas žaidžia taip kaip ir pernai, neblogiau. Bet mane labiausiai neramina tritaškiai metimai. Negi tokie patyrę profesionalai jau nemoka pataikyti kamuolį iš 7 metrų atstumo? Kažkas negerai su treniruotėmis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių