Oficialu: pasiūlymo iš kito klubo sulaukęs D. Waltonas palieka „Žalgirį“

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ abipusiu susitarimu atsisveikino su 23-metų 185 cm ūgio Derricku Waltonu.

Spalį į Lietuvą atvykęs ir keturis mėnesius Kaune praleidęs atakų organizatorius „Betsafe–LKL“ pirmenybėse sužaidė 15 mačų, per kuriuos fiksavo 8,4 taško, 4,4 rezultatyvaus perdavimo bei 3 atkovotų kamuolių vidurkius.

Eurolygoje Waltonas pelnydavo po 4,6 taško ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Derrickas yra jaunas ir perspektyvus žaidėjas. Į mūsų schemas jam pilnai įsilieti nepavyko, tačiau tai nesumažina jo turimo potencialo. Be to, jis pagelbėjo pavaduojant traumuotus žaidėjus. Tai tikrai individualiai stiprus krepšininkas, kuris atradęs sau tinkamą organizaciją, gali rodyti labai gerus rezultatus.

Atsiradus pasiūlymui iš kito klubo, bendru sutarimu nusprendėme išsiskirti. Dėkojame Derrickui už jo pastangas bei darbą ir linkime kuo geriausios kloties jo tolimesnėje karjeroje“, – kalbėjo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Geriausią pasirodymą buvęs žalgirietis surengė mače su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa, į kurios krepšį per 20 minučių įmetė net 25 taškus, o Eurolygoje dviženklį naudingumo balų skaičių rinko rungtynėse su Gran Kanarijos „Herbalife“, Maskvos CSKA ir Atėnų „Panathinaikos“.

Ieškoti pasistiprinimo įžaidėjo pozicijoje Lietuvos čempionai neplanuoja ir sezoną užbaigs su turimais žaidėjais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pypenas

pypenas portretas
Įdomu į kokį klubą pereina šis įžaidėjas (kodėl nerašo koks klubas),su tokiais duomenimis jo vieta Balbieriškio 'PLŪGAO" gretose ???????????????????????????????????????????????

Garstas

Garstas portretas
Ne tokio izaidejo reikejo Zalgiriui, sunkoka juodukui eyrolygoje pritapti. Sis sezonas Europoje palaidotas senai - su turimomis pajegomis galima laimeti lkl, o gal ir KM taure.

jo

jo portretas
jau žaidžia morališkai sužlugdyti su Šaru priešakyje, kas gali išsilaksto
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių