Oficialu: nauju „Žalgirio“ generaliniu rėmėju tapo Ukrainos bankas

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ baigė derybas su naujuoju generaliniu rėmėju. Juo tapo didžiausias Ukrainos bankas „PrivatBank“. Lietuvos čempionų klubas ir „PrivatBank“ sudarė metinę rėmimo sutartį.

Kauno „Žalgiris“ baigė derybas su naujuoju generaliniu rėmėju. Juo tapo didžiausias Ukrainos bankas „PrivatBank“. Lietuvos čempionų klubas ir „PrivatBank“ sudarė metinę rėmimo sutartį.

„Kauno „Žalgirio“ klubo ir žaidėjų vardu dėkojame „PrivatBank“ vadovams už suteiktą paramą. Ji mums yra labai svarbi. Žinome, kad ne tik Lietuvoje yra krepšinio gerbėjų, kuriems „Žalgirio“ vardas sukelia daug sentimentų ir teigiamų emocijų. Labai džiaugiamės, kad mūsų komandą mylintys žmonės tapo „Žalgirio“ rėmėjais“, - sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Septyniose Europos valstybėse veiklą vykdantis „PrivatBank“ ne kartą buvo pripažintas geriausiu Ukrainos banku ir aktyviai remia įvairias sporto šakas. Nuo šiol jis dėmesį skirs ir Lietuvos krepšiniui.

„Pabaigus derinti visas detales su generaliniu rėmėju, ties tuo negalime sustoti. Ir toliau tęsiame svarbius darbus bei renkame pinigus komandos išlaikymui. Prieš sezoną viešai pristatėme tikslą į „Žalgirio“ biudžetą iš visų rėmėjų surinkti 5 mln. litų. Su „PrivatBank“ ir kitų rėmėjų parama prie to priartėjome, tačiau šio tikslo dar pilnai neįgyvendinome. Tikimės, kad šie teigiami impulsai paskatins prie „Žalgirio“ prisijungti ir daugiau potencialių rėmėjų“, - pridūrė P.Motiejūnas.

Naujojo rėmėjo pavadinimas ant žalgiriečių marškinėlių atsiras jau šios savaitės Eurolygos rungtynėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kažin

kažin portretas
ar šis bankas rengėsi remti Žalgirį prieš keletą metų, bet kažkoks anonimas iš lietryčio paskubėjo nuvykti ir atkalbėti nuo to žingsnio? Pravartu sužinoti šią istoriją, kad ji nepasikartotų, nes gi lietryčio (buv.komjaunimo) laikraštis ir kas gi tokios pat komandos savininkas?

Romanovas

Romanovas  portretas
Grizau :ddd

artas

artas portretas
aciu dievui kad zalgiris turi remeja ir linkiu geiciau iz skolu islysti uz zalgiri visada
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių