Neramumai LCC TU komandoje

Čempiono titulą ginantis Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) rezultatu 102:82 (29:19, 18:18, 25:20, 30:25) nugalėjo iš nesėkmių ruožo neišbrendančius Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto (LCC TU) krepšininkus.

Klaipėdos komandai tai buvo jau penkta nesėkmė iš eilės po keturių pergalių sezono starte. Portalo lskl.lt žiniomis, LCC TU ekipoje šlubuoja kai kurių krepšininkų drausmė, tad į rungtynes net nevyko du juodaodžiai krepšininkai M.Seck ir J.Quincy. Neoficialiais duomenimis, treniruotės metu kilo konfliktas tarp ekipos trenerio S.Hallowell ir juodaodžių.

Tuo metu varžovai surinko beveik stipriausią sudėtį ir nuo pat rungtynių pradžios diktavo savo sąlygas. Šeimininkai jau pirmosiomis rungtynių minutėmis įgijo 10 taškų pranašumą ir ramiai kontroliavo rungtynių eigą. Krepšinio triukais kartas nuo karto džiugino M.Kalnietis, kuris iš viso rungtynėse surinko 28 taškus.

VDU ekipa neleido varžovams priartėti iki pat trečiojo ketvirčio vidurio, kuomet pranašumas sumažėjo iki 6 taškų. Tačiau ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį turėję kauniečiai netrukus susigrąžino pranašumą, kurį dar labiau įtvirtino fantastiškas M.Kalniečio tritaškis paskutiniąją trečiojo ketvirčio sekundę iš aikštės vidurio.

Paskutiniajame kėlinuke komandos intrigos nesukūrė ir VDU šventė užtikrintą pergalę.
„Jautėsi, jog esame gerokai pranašesni. Tai matėsi ir aikštelėje, kur mūsų krepšininkai žaidė ramiai ir per daug nepersistengė" - apie pergalę kalbėjo VDU vyriausiasis treneris A.Juknevičius.

VDU: M.Kalnietis 28 (dvitaškiai 7/13, 6 rez. perd., 8 kld.), M.Valukonis 15, V.Lipkevičius, P.Butkevičius po 14.

LCC TU: J.Mulamba (dvitaškiai 9/18, 7 atk. kam.), O.Seck (dvitaškiai 8/13) po 19, P.Žurna 18 (tritaškiai 5/9), I.Fall 11.


Šiame straipsnyje: krepšinisLASKLLCCVDU

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių