„Neptūnui“ per mačą su Lenkijos klubu gali tekti verstis be A. Šikšniaus

  • Teksto dydis:

Lapkričio 30 dieną (trečiadienį) Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" rungtynėmis su "Rosa Radom" ekipa iš Lenkijos baigs FIBA Čempionų lygos turnyro C grupėje pirmąjį ratą.

Šios dvikovos "Švyturio" arenoje pradžia - 19 val.

„Neptūnas“ ragina visus krepšinio sirgalius į rungtynes rinktis bent pusvalandžiu anksčiau.

Pirmieji 200, atėjusių į rungtynes, į jas pateks nemokamai, rašo klubo interneto svetainė bcneptunas.lt.

„Švyturio“ arenos durys į rungtynes bus atidarytos nuo 18 val.

Priminsime, kad "Neptūnas" FIBA Čempionų lygos C grupėje yra vienvaldis lyderis, iškovojęs penkias pergales ir patyręs vos vieną pralaimėjimą.

"Rosa Radom" ekipa, kurioje rungtyniauja buvęs neptūnietis Taironas Brazeltonas (Tairon Brazelton), su 3 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais turnyro lentelėje užima penktąją vietą.

"Varžovų stipriosios pusės - greitas puolimas ir ankstyvas, vos po 1-2 perdavimų, 6-8 sekundžių, krepšio atakavimas. Mūsų gynyba turi būti labai koncentruota", - pabrėžė "Neptūno" vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Anot jo, "Neptūno" komandoje nuotaika yra darbinė. "Visi stengiasi, pluša. Gerai, kad pavyko atsikratyti ligų liūno. Traumų traumelių visada būna. Tai yra darbo dalis, svarbu, kad neužpultų ligos. Kol kas dar nėra aišku, ar dvikovoje su lenkais mums galės padėti kirkšnies traumą patyręs Arvydas Šikšnius, gali būti, kad tai galutinai paaiškės tik prieš pat rungtynes", - teigė "Neptūno" strategas.

Kalbėdamas apie FIBA Čempionų lygos turnyrą, D. Adomaitis sakė, jog komandų įvairovė ir žaidimo stilius - platus.

"Kovoja daug skirtingų, tačiau pajėgių ekipų. Nuo to žiūrovams yra tik įdomiau. Kalbėdami apie pirmojo rato "Neptūno" rezultatus galime pasidžiaugti, kad pergalių ir pralaimėjimų balansas yra teigiamas. Jei pavyktų panašiai rungtyniauti ir antrajame rate - būtų puiku", - kalbėjo D. Adomaitis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių