„Neptūno“ krepšininkai apsilankė poilsio ir sveikatinimo komplekse

  • Teksto dydis:

Nuo rungtynių maratono kelias laisvesnes dienas turintys Lietuvos vicečempionai Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai pakeitė aplinką ir jėgas atstatė prie Palangos esančiame poilsio ir sveikatinimo komplekse.

Žaidėjai, treneriai ir visas komandos personalas išbandė unikalios poilsio ir sveikatinimo komplekso sukurtos sportininkų fizinio pajėgumo atstatymo programos procedūras. Ši geoterminiu vandeniu paremta programa skirta fizinio pajėgumo atstatymui po treniruočių.

Sportininkai išbandė procedūrą „Mineralų jūra“ vieninteliame Lietuvoje mineralinio geoterminio vandens baseine, gydomojo dumblo – sapropelio aplikacijas sąnariams.

Krepšininkai taip pat išbandė unikalią žemaitišką pirties programą su pirtininkais „Žalieji aromatai“, vandenyje atliko įvairius fizinius pratimus.

„Tokios procedūros išties atstato jėgas. Po jų tiek aš, tiek kiti žaidėjai jautėsi puikiai. Būtų idealu šias procedūras atlikti po kiekvienų rungtynių, tačiau mes dėl rungtynių maratono ir laiko stokos to daryti, gaila, bet negalime. Kai tik turėsime laisvas nuo rungtynių dienas, būtinai čia lankysimės. Aš ir su šeima ne kartą čia buvau“, – pabrėžė „Neptūno“ komandos kapitonas Martynas Mažeika.

Pasak „Neptūno“ vyr. trenerio Dainiaus Adomaičio, vien aplinkos pakeitimas ir pabuvimas visiems kartu tokioje raminančioje aplinkoje – puikus dalykas.

„Puiku atsipūsti po tokio įtempto ritmo, atlikti sveikatinimo, jėgų atstatymo procedūras. Tai nauda ne tik kūnui, bet ir sielai. Pailsėjome tiek fiziškai, tiek „pravalėme galvas“, – džiaugėsi D. Adomaitis.

M. Mažeika ir D. Adomaitis parko direktoriui Ričardui Jovaišai įteikė krepšinio kamuolį su visų žaidėjų ir trenerių parašais. Tai –  bendradarbiavimo pradžios simbolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių