„Neptūno“ atstovai Klaipėdos merui nušvietė situaciją

  • Teksto dydis:

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas pirmadienį  rotušėje priėmė „Neptūno“ atstovus - laikinąjį komandos vadovą Algimantą Ercių bei klubo valdybos narius - Valentiną Greičiūną ir Artūrą Jakubauską, rašo "Neptūno" klubo interneto svetainė bcneptunas.lt.

Pokalbio metu meras buvo supažindintas su naujuoju vadovu, plačiau papasakota apie susidariusią „Neptūno“ situaciją, ateities planus ir dar kartą paneigti gandai apie esą klubą ištikusius finansinius sunkumus.

Buvo pranešta, kad komandos vyriausias treneris Dainius Adomaitis labai atsakingai ieško naujų žaidėjų ir jau greitu metu gali būti labai gerų naujienų.

„Vedamos derybos su aukšto meistriškumo krepšininkais. Truputį pakentėkime ir sužinosime kas taps naujaisiais „Neptūno“ žaidėjais“, - teigė „Neptūno“ atstovai.

Klaipėdos meras V. Grubliauskas sakė labiausiai norintis, kad visi šie dalykai nepakenktų komandos rezultatams.

„Gandai apie tai, kad „Neptūnas“ sezoną bando laidoti yra gerokai per ankstyvi. Aš tikiu komanda, tikiu treneriu ir tikiu, kad ši situacija bus suvaldyta ir tai daugiau nepasikartos. Aš labai norėčiau ir linkėčiau, kad visi tie procesai, vykstantys už aikštės ribų, niekaip neturėtų įtakos tam, kas vyksta aikštelėje. Tai yra, kad sportininkai ir treneriai tikrai nesuktų galvos ir nebūtų įtraukti į tas treniruotes, vykstančias už aikštės ribų ir kad tai tikrai neatsilieptų rezultatams“, - kalbėjo meras.

A. Jakubauskas pabrėžė: „Planas yra, užduotys išlieka tokios pat. Dabar tik truputį kantrybės ir sužinosite, kurie žaidėjai papildys komandą. Tikimės, kad permainos išeis tik į gera ir rezultatai bus geresni“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne raudonsnukis komuniaga

ne raudonsnukis komuniaga portretas
kiek galima reklamuoti senius komunistus,baikite deti nuotraukas komunistu i savo laikrastukus,kaip Jums ne geda. Estija 1991m atsisake raudonsnukiu komuniagu paslaugu,tai siandien nieko bendro Estija ne nori tureti su komunistuojancia Lietuva

ex fanas

ex fanas portretas
Direktorius tai matosi toks rimtas, svarų žodį turintis :D cirkas klouna i parado vedlius pastatė :)

Ksenopontas

Ksenopontas portretas
Bijau, kad čia kamparas skaudančiai galvai. Gal skubus valdybos ir didžiausių rėmėjų sušaukimas problemų sprendimui būtų kur kas geresnis ir skaidresnis, nei po anklode kelių narių priimtos priemonės. Kuris prisiėmė atsakomybę už paskutiniuosius įvykius?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių