„Neptūnas“ skelbia abonementų prekybos pradžią

  • Teksto dydis:

Dėl bronzos medalių LKL atkakliai kovojančio Klaipėdos „Neptūno“ sirgaliai nuo rytojaus, birželio 12 d., galės įsigyti abonementus į ateinančio, 2018/2019 metų, sezono namų rungtynes.

Klubo gerbėjai kviečiami paskubėti, nes abonementai bus parduodami tik vieną mėnesį, iki liepos 12 d.

„Šiemet prekybą abonementais pradedame kaip niekada anksti – dar niekada vienam sezonui nesibaigus, nebuvome pradėję prekybos kito sezono abonementais. Prekybą paankstinome sirgalių prašymu – būdavo, kad sulaukdavome apgailestavimų, kad vasarą jie išvažiuoja ilsėtis ir ne visada suseka žinutes apie prekybą abonementais. Šiemet tikimės, kad visi spės ateinančio sezono laisvalaikiu pasirūpinti dar prieš prasidedant vasaros atostogų bumui“, – sako Klaipėdos „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas.

Sirgaliai galės rinktis iš keturių abonementų variantų, kurie skiriasi tik vieta salėje ir kaina. Abonementų kainos visam sezonui prasidės nuo 108 eurų.Visiems 2017/2018 metų sezono abonementų turėtojams sudarytos patrauklios sąlygos įsigyti abonementą ir kitam sezonui – jiems bus taikoma 10 proc. nuolaida. Be to, nepamiršti ir daugiau abonementų vienu kartu perkantys sirgaliai – keturis sezono abonementus galima įsigyti už trijų abonementų kainą. Tačiau šiuo pasiūlymu galės pasinaudoti tik pirmieji 500 sirgalių, kuriems vienas abonementas kainuos iki 24 proc. pigiau.

„Mūsų klubas – tai ne tik Klaipėdos, bet ir viso pajūrio regiono komanda. Dėliodami šių metų abonementų kainodarą, stengiamės ne tik išlaikyti ištikimiausius gerbėjus, kurie lankosi kone kiekvienose mūsų rungtynės „Švyturio“ arenoje, bet ir toliau sudaryti patraukliassąlygas prie sirgalių būrio prisijungti šeimoms ar didesnėms draugų kompanijoms.Visos iš bilietų surinktos lėšos yra skiriamos tiek pagrindinės komandos stiprinimui, tiek sėkmingos krepšinio piramidės vystymui. Tikriems krepšinio aistruoliams abonementas – ne tik patogus, bet ir finansiškai patrauklus sprendimas“, – tvirtina V. Sukonas ir skaičiuoja, kad šiemet abonementų turėtojai į „Neptūno“ rungtynes mokėjoiki 50 procentų pigiau nei tie, kurie pirko bilietus į kiekvienas rungtynes atskirai.

Abonementai galios į visas uostamiesčio klubo rungtynes Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Kitąmet, kaip ir šiemet, klubas kausis LKL ir viename iš Europos krepšinio turnyrų.

Praėjusiais metais sirgaliai įsigijo beveik 2 tūkst. uostamiesčio klubo abonementų. Šiemet komandos vadovų lūkesčiai didesni – tikimasi parduoti apie 2,5 tūkst. abonementų. „Įrodėme, kokie stiprūs esame, nepalaužiami, kovotojai. Tai viena priežasčių, kodėl mus taip myli sirgaliai. Ačiū jiems už tai. Be to, pastebiu, kad šiemet mūsų vyrų atkaklumas padėjo komandai pritraukti nemažą būrį naujų gerbėjų, – augančia sirgalių armija džiaugiasi klubo direktorius. – Sirgaliams turime dar vieną gerą žinią – su įsigytu abonementu jiems bus suteikiamos nuolaidos ir pas įvairius klubo partnerius.“

Praėjusią savaitę klubas paskelbė apie naują bilietų platinimo partnerį – „Tiketą“, kuri ir platins naujojo, 2018/2019 metų, sezono abonementus. Abonementus galima įsigyti naujai atidarytoje „Tiketos“ kasoje Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kitose bendrovės kasose, internetu arba naudojantis „Tiketos“ mobiliąja programėlė.

Bilietus į likusias šio sezono Klaipėdos „Neptūno“ rungtynes platina ankstesnis partneris – bilietai.lt. Nuo rudens bilietų platinimu į rungtynes taip pat rūpinsis „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių