„Neptūnas“ Klaipėdoje pasismagino su „Nevėžiu“

  • Teksto dydis:

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ po daugiau nei mėnesio pertraukos į „Švyturio“ areną grįžo su trenksmu – net 37 taškų skirtumu - 90:53 nukovė Kėdainių „Nevėžį“ ir į „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato turnyro lentelę įsirašė aštuonioliktąją pergalę.

Šią dvikovą klaipėdiečiai pradėjo itin galingai – net 24:2 ir akivaizdžiai kontroliavo žaidimo eigą.

„Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis jau pirmajame kėlinyje į aikštę išleido jaunimą – Matą Juciką ir Lauryną Beliauską, antroje rungtynių pusėje ir Arūną Mikalauską.

Pirmasis kėlinys baigėsi 32:7, o į didžiąją pertrauką komandos iškeliavo „Neptūnui“ pirmaujant 33 taškų skirtumu - 57:24. Antra rungtynių pusė buvo tik formalumas.

„Neptūnas“ šį sezoną „Nevėžį“ įveikė jau trečią kartą. Prieš tai skirtumai buvo kuklesni - 70:63 laimėta 2016 m. lapkričio 12 dieną Klaipėdoje ir 2017 m. kovo 12 dieną Kėdainiuose - 72:70.

Tiesa, "Nevėžis" Kėdainiuose net laimėjo pirmąsias tarpusavio rungtynes, vykusias 2016 m. spalio 1 dieną, po pratęsimo rezultatu 94:90.

„Neptūnui“ atsikvėpti nebus kada – jau balandžio 15 dieną (šeštadienį) 17 val. klaipėdiečių „Švyturio“ arenoje laukia kur kas rimtesnis iššūkis - dvikova su Kauno „Žalgiriu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių