„Neptūnas“ Klaipėdoje pasismagino su „Juventus

  • Teksto dydis:

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos “Neptūnas” „Tete-a-Tete Casino-LKL“ ketvirtfinalį pradėjo gražia pergale – „Švyturio“ arenoje rezultatu 93:75 nukovė Utenos „Juventus“ ekipą ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį – 1:0, rašo portalas bcneptunas.lt.

Pirmuosius taškus šiame ketvirtfinalyje pelnė uteniškiai – pasižymėjo Gytis Sirutavičius, tačiau tuoj pat du tritaškius smeigė Mindaugas Girdžiūnas, Jerai Grantas pridėjo dėjimą, M. Girdžiūnas metimą iš vidutinio nuotolio ir „Neptūnas“ išsiveržė į priekį – 10:4.

Dar po kelių akimirkų po Arno Butkevičiaus tritaškio neptūniečių pranašumas išaugo iki dviženklio – 17:7.

Uteniškiams kelis kartus buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki vienaženklio skirtumo – 17:24, 29:37, tačiau „Neptūno“ žaidėjai atrajojo kėlinio pabaigoje sužaidė atkarpą 9:0 ir jau pirmavo 17 taškų skirtumu – 46:29.

Antrąjį kėlinį dvitaškiu užbaigė ir skirtumą šiek tiek sušvelnino „Juventus“ žaidėjas Vytautas Šulskis – 31:46.

Po didžiosios pertraukos neptūniečiai nemažino apsukų ir trečiojo kėlinio pradžioje po Chriso Loftono tritaškio Klaipėdos ekipos atotrūkis perkopė 20 taškų ribą – 56:35.

Trečiojo kėlinio pabaigoje po tritaškį smeigė Vytautas Šaraauskas, Mindaugas Kačinas ir Danielis Ewingas bei „Neptūnas“ jau susikrovė triuškinančią persvarą – 76:44.

Ketvirtojo kėlinio viduryje "Neptūno" vyr. treneris Dainius Adomaitis, matydamas, kad šįvakar jo komandos pranašumas yra didžiulis, į aikštę išleido retokai rungtyniaujantį jaunimą: Aidą Einikį, Matą Juciką ir Lauryną Mikalauską. Kitas jaunasis "Neptūno" talentas Laurynas Beliauskas rungtyniavo ir pirmoje rungtynių pusėje.

Antrosios ketvirtfinalio serijos rungtynės vyks gegužės 2 dieną (antradienį) 18.30 val. Utenoje, trečiosios – gegužės 4 dieną (ketvirtadienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje.

Jei reikės ketvirtų ir penktų serijos rungtynių, jos atitinkamai vyks gegužės 7 dieną (sekmadienį) Utenoje ir gegužės 10 dieną (trečiadienį) Klaipėdoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių