NBA mėnesio žaidėjai – per pusšimtį taškų renkantys snaiperiai

  • Teksto dydis:

NBA gruodžio mėnesio geriausiais žaidėjais Vakarų ir Rytų konferencijoje atitinkamai pripažinti „Houston Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas ir „Washington Wizards“ įžaidėjas Johnas Wallas.

„Rockets“ variklis J. Hardenas gruodžio mėnesį rinko po 28,3 taško, 12 rezultatyvių perdavimų ir 9,1 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Jis neseniai sužaidė įspūdingas rungtynes, pasiekdamas neįtikėtiną trigubą dublį – 53 taškai, 17 rezultatyvių perdavimų ir 16 atkovotų kamuolių.

„Wyzards“ įžaidėjo J. Wallo statistika buvo kiek prastesnė – 24,5 taško, 10,7 rezultatyvaus perdavimo ir 2,7 perimto kamuolio per vieną susitikimą.

Žaidimo metu krepšį jis atakavo net 49,1 proc. taiklumu. Gruodžio 7 d. J. Wallas per mačą įmetė net 52 taškus.

Geriausiais gruodžio mėnesio lygos naujokais pripažinti Joelis Embiidas iš „Philadelphia 76ers“ ir Buddy Hieldas iš „New Orleans Pelicans“.

22-ejų metų J. Embiidas per rungtynes rinko po 19,8 taško (pirmas rezultatas tarp naujokų), 6,8 atkovoto kamuolio ir 2,4 bloko per susitikimą.

23-ejų metų B. Fieldas įmetė po 10,6 taško ir buvo pirmas tarp naujokų pagal tritaškių taiklumą (47,8 proc.). Jis per mėnesį įmetė 33 tolimus metimus – tai taip pat geriausias rezultatas tarp naujokų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių