NBA duonos ragavusio M. Shakuro debiutas – „Neptūno“ dvikovoje su ukrainiečiais

  • Teksto dydis:

„Neptūno“ klubo legionierius, NBA duonos ragavęs Mustafa Šakuras (Mustafa Shakur) Klaipėdos ekipos marškinėlius turėtų užsivilkti ir į aikštę žengti rugsėjo 17 dieną (trečiadienį) per Vlado Garato taurės turnyro rungtynes tarp „Neptūno“ ir Dnepropetrovsko "Dnipro" (Ukraina) ekipų. Šios dvikovos trečiadienį „Švyturio“ arenoje pradžia – 20 val.

„Tikimės, kad šis įžaidėjas jau pasirodys aikštėje ir padės mūsų ekipai iškovoti dar vieną pergalę šiame draugiškame turnyre. Tikiuosi, kad rungtynėse su ukrainiečiais bus lengviau, nei dvikovoje su „Ventspils“ ekipa“, - iškart po pergalingų rungtynių su latviais kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Priminsime, kad neptūniečiai „Ventspils“ ekipą palaužė po pratęsimo rezultatu 101:98.

„Žaidėme nestandartine sudėtimi – vienu aukštaūgiu Simu Galdiku ir tas anksti surinko penkias pražangas. Turėjome keisti savo taktiką. Varžovai daug keitėsi gynamaisiais ir tai padarė negražų žaidimą. Vėliau mes pradėjome keistis gynamaisiais ir tas pasiteisino. Vyko permainingos rungtynės, žaidimas – banguotas, broko dar yra, bet šis draugiškas turnyras tam ir yra skirtas, kad pasitobulintume prieš čempionato pradžią“, - pabrėžė K. Maksvytis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pacesa

Pacesa portretas
o kur Anisimovas dingo kad nezaide
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių