Naudingiausias LSKL penktojo turo krepšininkas – M.Kalnietis

Kauno „Žalgirio" ir Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkas į Lietuvos studentų krepšinio lygą sugrįžo su trenksmu. Tik penktajame lygos ture apsivilkęs VDU marškinėlius, M.Kalnietis jau pirmose rungtynėse per trisdešimt keturias minutes pelnė trisdešimt taškų.

Krepšininkas padėjo komandai rezultatu 102:71 sutriuškinti Lietuvos žemės ūkio universitetą ir šiose rungtynėse surinko trisdešimt du naudingumo balus. VDU įžaidėjas pataikė devynis dvitaškius iš šešiolikos, tris tritaškius iš aštuonių, taip pat atkovojo septynis kamuolius, atliko šešis rezultatyvius perdavimus ir keturis kartus nutraukė varžovų ataką perimdamas kamuolį.

M.Kalnietis turėjo rimtą konkurentą kovoje dėl naudingiausio savaitės krepšininko titulo. Taip pat pirmą kartą šiame sezone Vilniaus pedagoginio universiteto komandos garbę gynęs Vilniaus „Lietuvos ryto" krepšininkas S.Babrauskas rungtynėse su Klaipėdos LCC tarptautiniu universitetu rungtyniavo visas keturiasdešimt minučių, per kurias pelnė trisdešimt vieną tašką, krepšį atakuodamas bendru septyniasdešimties procentų taiklumu. S.Babrauskas atkovojo bei perėmė po šešis kamuolius ir surinko trisdešimt vieną naudingumo balą, vos vienu atsilikęs nuo savaitės laureato M.Kalniečio.


Šiame straipsnyje: krepšinisLSKLkalnietis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių