M.Pociaus ekipa pergale pradėjo ketvirtfinalio etapą

Pirmosiose Ispanijos vyrų krepšinio ACB lygos ketvirtfinalio iki dviejų pergalių rungtynėse Madrido „Real“ klubas su Martynu Pociumi penktadienį namuose 82:68 (26:16, 12:24, 20:17, 24:11) nugalėjo Sevilijos „Banca Civica“ krepšininkus.

Lietuvis per daugiau nei 17 žaidimo minučių (17:11) nė karto nemetė į varžovų krepšį, gynyboje atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo bei išvengė pražangų.

14 taškų prie pergalės prisidėjo Kyle'as Singleris, po 13 - Sergio Llullas ir Felipe Reyesas, 11 - Sergio Rodriguezas, 10 - Novica Veličkovičius.

Svečių gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Txemis Urtasunas (19 tšk.), Pancho Jasenas bei Tomašas Satoransky'is (po 8 taškus).

Antrąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes komandos sekmadienį žais Sevilijoje.


Šiame straipsnyje: M.Pociuskrepšinisvaržybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolis

Rolis portretas
SUPER... Jūsų redakcijoje dirba tikri "profai", kad sugeba vietoj M. Pociaus įdėti visai kito krepšininko R. Kaukėno nuotrauką. Linkiu dirbti taip ir toliau.

chirurgas

chirurgas portretas
Praeita sav. Pociui plastine padarem....

Rimas

Rimas portretas
Tai juk pasisamdyti profesionalu sporto zurnalista brungu:), tai tinka ir visokie studentai kurie uz kapeikas dirba, bet kurie nelabai supranta kas kur zaidzia ir nelabai varginasi suzinot kas kaip atrodo:) Aisku dar turejo laiko pasitaisyt ir pakeist ta nuotraukyte, bet kam vargintis, juk uz straipsni pinigeliai jau priskaiciuoti :) Ir dar, Realui per didele garbe, kad jo klubui butu priskirta LIETUVOS rinktines apranga!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių