„McDonald‘s“ žvaigždžių alėjoje bus ir M. Paulausko delno įspaudas

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį „McDonald‘s“ žvaigždžių alėjoje Kaune tradiciškai bus įamžintas dar vienas šalies krepšinio žvaigždės delno įspaudas. Šiemet joje atidengiamas buvusio Kauno „Žalgirio“ lengvojo krašto puolėjo ir komandos trenerio Modesto Paulausko rankos įspaudas, kuris žvaigždžių alėjoje – jau 16-tas.

M. Paulauskas pasirinktas siekiant pažymėti jo nuopelnus „Žalgirio“ komandai ir šalies krepšiniui.

Krepšininko delno įspaudas „McDonald‘s“ žvaigždžių alėjoje tradiciškai bus atidengtas minint šiemet jau 71-ojo „Žalgirio“ sezono pabaigtuves. Lydimas kolegų ir gerbėjų, M. Paulauskas jo delno atspaudu paženklintą lentelę atidengs gegužės 14 d. 12 val. „McDonald‘s“ restorane, Savanorių pr. 321 A.

Jo delno įspaudas bus įamžintas greta tokių krepšinio žvaigždžių kaip Arvydas Sabonis, Robertas Javtokas, Mantas Kalnietis ir kitų.

Šiemet „McDonald‘s“ žvaigždžių lentelė M. Paulauskui skirta siekiant įamžinti ir pažymėti iš viso per 40 krepšiniui skirtų metų sportininko pelnytus pasiekimus ir nuopelnus. Net 14 sezonų iš eilės praleidęs žalgiriečių gretose, vėliau M. Paulauskas dirbo komandos treneriu, taip pat treniravo kitas šalies krepšinio komandas.

Greta tradicinės delno įspaudo atidengimo ceremonijos, kauniečių taip pat lauks ir į „McDonald‘s“ restoraną atvykę žalgiriečiai. Čia susirinkę krepšinio sirgaliai turės progą susitikti su Lietuvos čempionų vardą ginančiais žaidėjais bei sudalyvauti smagiose loterijose.

Be to, žalgiriečiai žada ir daugiau staigmenų. Komandos vidurio puolėjas Ianas Vougioukas ir gynėjas Olivier Hanlanas šmaikščiai užsimena, jog juodu galbūt teks išvysti ne tik dalinant autografus, bet ir „McDonald‘s“ darbuotojų gretose.

Šiemet vyksianti tradicinė „Žalgirio“ sezono pabaigtuvių šventė „McDonald‘s“ restorane organizuojama jau 13 kartą. Per visus šiuos metus Kauno Savanorių pr. įsikūręs tinklo restoranas jau tapo tradicine krepšinio aistruolių susitikimų vieta – jame galima išvysti ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjų marškinėlius su autografais, iš arčiau apžiūrėti laimėtas taures.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komedija

komedija portretas
M. Paulauskui leis įsiamžinti ir kažkoks „McDonald‘s“!:) Net 16-am! M. Paulauskas turėtų apsiverkti iš džiaugsmo ir pradėti reklamuoti "valgius"?

Monika

Monika portretas
Modestas Paulauskas buvo puikus krep6ininkas. Jis sportu aukštino Lietuvą. Tačiau tuos garbingus pasiekimus suniveliavo sportiniko ydos. Todėl nevertėtų tų nuopelnų pervertinti.

Safyras

Safyras portretas
Žmogus, kuris garsino Lietuvos vardą praeityje pagaliau buvo prisimintas...Aišku, M.Paulauskas negavo tokių įspūdingų pinigų, kaip dabartiniai krepšininkai, bet jo nuopelnai yra didesni, nes jis neieškojo pelningesnės vietos, o žaidė sau ir sirgalių malonumui...Tada ir krepšinis buvo Lietuvos vyrų žaidimas, o ne pripirktų žaidėjų...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių