Marijampolės „Sūduvą“ sustiprino vidurio puolėja iš JAV

  • Teksto dydis:

Naujų žaidėjų registracijai artėjant į pabaigą, Lietuvos moterų krepšinio taurės (LKF) savininkė Marijampolės „Sūduva“ stiprina savo pajėgas.

Suvalkijos sostinės komandą papildė žaidėja iš JAV Samarie Walker.

185 cm ūgio puolėja atvyksta iš Švedijos, kur iki šiol rungtyniavo aukščiausioje šalies lygoje žaidžiančioje „Visby Ladies“ komandoje.

23-ejų metų S. Walker Švedijos pirmenybėse sužaidė 25 rungtynes ir pagal pelnytus taškus (15,6 tšk.) ir atkovotus kamuolius (11,6 atk. kam.) viso sezono metu buvo komandos lyderė.

„Sūduvos“ komandos vadovas Deividas Jurkša teigė, jog naujos žaidėjos įsigijimas, labai gerai apsvarstytas sprendimas: „Ilgai svarstėme dėl galimybės stiprinti komandą nauja žaidėja – viena vertus, komanda šiai dienai gerai žaidžia ir demonstruoja tokius rezultatus, kokie jai ir keliami. Tačiau, kita vertus, komandos grafikas labai intensyvus, krūvis didelis – žaidžiame ir siekiame aukščiausių rezultatų dviejose lygose: ir LMKL, ir BWBL. Todėl galiausiai nutarėme pasikviesti Samarie Walker, kuri, tikimės sustiprins komandos priekinę liniją ir padės mūsų lyderėms bei visai komandai aikštelėje svarbiausiose sezono varžybose. Mūsų merginos atiduoda visas jėgas, netausodamos savęs – esame vienas kumštis ir dedame visas pastangas, siekiant ambicingų tikslų. Tikiuosi, kad šis pirkinys padės komandai siekti šiems metams iškeltų tikslų“, – ambicijų neslėpė klubo direktorius.


Šiame straipsnyje: Sūduvakrepšinissportas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių