Madrido „Real“ siekia prisivilioti M.Pocių

Kauno "Žalgirio" ekipos gerbėjai dar negali būti ramūs, kad 25 metų 196 cm ūgio Martynas Pocius kitą sezoną ir toliau žais laikinojoje sostinėje. Ispanijos žiniasklaida praneša, kad Madrido "Real" komanda kreipėsi į kauniečius su prašymu parduoti gynėją.

Lietuvio sutartis su šalies čempionais baigs galioti kitą vasarą. "Žalgirio" generalinis direktorius Paulius Motiejūnas praėjusią savaitę pasakojo, kad grįžus krepšininkui iš atostogų bus bandoma sėsti prie derybų stalo ir pasirašyti naują sutartį. Komandos vadovas taip pat buvo užsiminęs, jog M.Pocius turi galimybę išvykti jau šią vasarą, jeigu juo besidomintis klubas sutiks sumokėti išpirką.

Ispanų žiniomis, M.Pociaus išpirka siekia 700 tūkstančių eurų. Krepsinis.net žiniomis, Kaune likti labai nenori M.Pociaus sužadėtinė Tara. Praėjusią savaitę Vilniaus oro uoste paklaustas, ar norėtų likti "Žalgiryje", M.Pocius nuo atsakymo išsisuko teigdamas, kad dabar visos jo mintys sukasi apie rinktinę.

Praėjusį sezoną Eurolygos turnyre M.Pocius rinko po 10,9 taško, atkovojo po 2,7 kamuolio bei atliko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.


Šiame straipsnyje: M.PociusRealkrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių