M. Kalnietis: „Lietuvos ryte“ žaisčiau tik tada, jei manęs nenorėtų jokia kita komanda

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatas Mantas Kalnietis praėjusį sezoną pirmą kartą ragavo legionieriaus duonos. Po nesutarimų su Kauno „Žalgirio“ vadovybe išvykęs į Rusiją krepšininkas tapo Europos taurės čempionu bei VTB Vieningosios lygos sidabro medalio laimėtoju, rašo 15min.lt. Apie metus Rusijoje, laikus „Žalgiryje“ bei gyvenimiškus dalykus šoklusis 195 cm. ūgio krepšininkas pasikalbėjo kartu su internetine transliacijų televizija „SportoTV“.

Apie sugrįžimą į „Žalgirio“ areną...

Čia užplūsta geri prisiminimai, viskas pažįstama. Gaila, kad mano vieta jau užimta „Žalgirio“ rūbinėje (juokiasi). Dabar ten Paulius Jankūnas, geriausią vietą okupavo.

Apie jausmą žaidžiant prieš Kauno „Žalgirį“...

Sunkiausios buvo pirmosios rungtynės. Atvažiavau į savo namus, viskas čia pažįstamą. Išėjęs į apšilimą, dar jaučiausi gana gerai, tačiau per rungtynių metu buvo sunku susikaupti, pamačiau fanų plakatą skirtą man, tai buvo jaudinanti akimirka. Sunku buvo kaip krepšininkui, jaučiausi tarsi ne savas.  

Apie Lietuvos vyrų rinktinės trenerį Joną Kazlauską ir rinktinės naująjį rinktinės braižą...

Lyginant su pernai, esame šiek tiek lėtesni, treneris įnešė daugiau taktikos. J.Kazlauskas reikalauja daugiau galvoti, aišku, kol kas su galvojimu mums sunkiai sekasi, tačiau tai yra tik pirmoji komandos savaitė aikštelėje. Treneris yra griežtas ir visiems vienodai reiklus. Stengiasi pasakyti, ko iš tavęs nori, todėl turime susigaudyti ir suprasti, ko prašo treneris.

Apie žaidimą Vilniaus „Lietuvos ryte“...

Niekada nežinai kaip bus gyvenime, gali susiklostyti situaciją, kad man reikės klubo, o niekas nenorės kitas pasiūlyti sutarties. Kaip bebūtų, nenorėčiau žaisti „Lietuvos ryte“.

Apie naująją Lino Kleizos šukuoseną...

Žinoma, „papjauname“ dėl to Liną rinktinėje. Man jo šukuosena visai patiko. Tokios pats užsiauginti nenorėčiau, tačiau Linas pagaliau išaugo iš tipinio „kavensko“ išvaizdos (juokiasi).



NAUJAUSI KOMENTARAI

juozas

juozas portretas
Bravo ,Mantai-esi tikras kaunietis,tikras lietuvis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių