L.Woodsui derinama grįžimo data

Antradienį Lietuvą palikęs Lorenas Woodsas netrukus turėtų sugrįžti. Kauno „Žalgirio" atstovai šiuo metu derina grįžimo datą ir amerikietis turėtų žaisti kitose Eurolygos rungtynėse, rašo BasketNews.lt.

Tiesa, kol kas nežinoma, kada tiksliai L.Woodsas vėl bus Kaune. „Žalgirio" ketvirtadienį laukia Eurolygos rungtynės su „Barcelona" komanda ir kauniečių treneris Gintaras Krapikas norėtų kuo greičiau L.Woodsą turėti treniruotėse.

„Mes jau nuo sekmadienio vakaro pradedame ruoštis rungtynėms prieš Barselonos komandą, nagrinėsime jos taktikas ir derinius. Negalime laukti jo grįžtant ir tada per vieną treniruotę viską nudirbti. Jeigu jis grįš antradienį vakare, ketvirtadienį labai didelės pagalbos nebus galima tikėtis", - įsitikinęs G.Krapikas.

„Žalgirio" atstovai antradienį paskelbė, kad L.Woodsas į JAV išlydėjo sunkiai apsirgusią žmoną. Tiesa, tada dar net generalinis direktorius Paulius Motiejūnas nebuvo visiškai įsitikinęs, kad L.Woodsas sugrįš. Tačiau ketvirtadienį „Žalgirio" krepšininkų sąskaitas papildė atlyginimai, todėl dabar neabejojama, kad L.Woodsas sugrįš į Laikinąją sostinę.


Šiame straipsnyje: krepšinisŽalgirisWoodsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių