LSU komandos jėgas išbandys su JAV universitetų krepšininkais

  • Teksto dydis:

Naujajam Lietuvos krepšinio lygos sezonui besirengiantys Lietuvos sporto universiteto (LSU) krepšininkai žais dvejas dragiškas rungtynes su JAV studentų komandomis.

Pirmadienį 14 valandą LSU komanda susitiks su „Athletes in Action“ sudaryta iš JAV studentų krepšinio lygos (NCAA) komandų žaidėjų, o antradienį 19.30 val. žais su Džordžijos valstijos Merserio universiteto komanda. Abu susitikimai vyks „Žalgirio“ treniruočių centre (Naglio g. 4A, Kaunas).

„Pastaruoju metu daug dėmesio skyrėme fiziniam pasirengimui. Mums šios rungtynės bus puiki galimybė išbandyti žaidėjus ir pajusti žaidimo skonį. Intensyviai rengiamės naujajam sezonui Lietuvos krepšinio lygoje, žaisime keliuose draugiškuose turnyruose, po jų turėtų paaiškėti ir galutinė komandos sudėtis“,- sakė treneris Edas Nickus.

Po susitikimų su JAV studentų komandomis, LSU krepšininkai tęs draugiškų rungtynių maratoną. Rugpjūčio 27 dieną Trakuose Lietuvos sporto universiteto komanda susitiks su Donecko „Donetck“, o rugpjūčio 31-ąją - su Japonijos vyrų krepšinio rinktine. LSU komanda svarsto galimybes dalyvauti draugiškuose turnyruose Vengrijoje ir Kinijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių