LMKL sezono naujovė – teisėjaus trys arbitrai

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Garliavos sporto centre bus išmestas pirmasis ginčo kamuolys, kuris paskelbs XXIII Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) sezono startą. Naujajame sezone krepšinio gerbėjų lauks ne tik intriguojančios kovos dėl kiekvieno aikštelės centimetro, bet ir įvestos naujovės bei pramogos žiūrovams.

Kiekvieną sezoną siekianti tobulėti LMKL, šiais metais pasitinka su naujove. Nuo šiol per visas LMKL rungtynes teisėjaus trys, o ne du teisėjai, kaip buvo ankstesniais metais. Praėjusiuose sezonuose trys teisėjai buvo pasitelkiami nuo ketvirtfinalio etapo, tačiau nuo šio sezono tokia taisyklė įsigalios kiekvienose rungtynėse.

LMKL tikisi, kad trys rungtynių teisėjai padės pagerinti žaidimo kokybę, išvengti žmogiškų klaidų ir konfliktinių situacijų aikštelėje.

Praėjusį sezoną per finalines kovas pilnas arenas sirgalių sutraukusi LMKL tikisi ne ką mažesnio susidomėjimo ir šį sezoną. Jau nuo pirmųjų rungtynių arenoje susirinkusiems krepšinio gerbėjams pertraukėlių metu neteks nuobodžiauti. LMKL pasiūlys smagius žaidimus ir galimybę papildyti savo piniginę.

Per 2015–2016 metų atkrintamąsias rungtynes vykęs „Top Sport“ žaidimas bus žaidžiamas ir šį sezoną, o jau pirmą kartą laimėti piniginius prizus sirgaliais galės šį vakarą Garliavos sporto centre, kur susirungs LMKL čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ ir bronzos medalių laimėtojos Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės.

„Top Sport“ žaidimo taisyklės – ganėtinai paprastos. Išrinktiems laimingiesiems pataikius nuo vidurio linijos atiteks 300 eurų, nuo tritaškio – 30 eurų, nuo baudų metimo linijos – 15 eurų, o iš baudos aikštelės – 5 eurai.

LMKL ir šiemet moterų krepšinio mylėtojams pasiūlys tiesiogines rungtynių transliacijas internetu. Kiekviename ture įdomiausios dvikovos bus transliuojamos tiesiogiai, o prasidėjus atkrintamosioms kovoms tiesiogiai bus galima stebėti visas rungtynes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių