LMKL čempionių atakoms vadovaus į Lietuvą grįžusi G. Gutkauskaitė

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionių Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ gretas sustiprino po metų pertraukos į Lietuvą sugrįžusi įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė.

25–erių 175 cm krepšininkė praėjusį sezoną rungtyniavo Baltarusijos čempionių Minsko „Cmoki“ komandoje.

Vietos čempionate lietuvė per rungtynes pelnydavo beveik po 10 taškų, atkovodavo 5,4 kamuolių, atlikdavo 2,4 rezultatyvių perdavimų ir rinkdavo po 11,6 naudingumo balų.

„Smagu, kad mūsų gretas sustiprino tikrai patyrusi krepšininkė. Gabrielė yra tikra kovotoja, todėl net nekyla abejonių, kad ji bus labai naudinga komandai tiek žaidžiant LMKL, tiek ir kovojant Europos taurėje, nes jau ne vieną sezoną ten išmėgino savo jėgas“, – teigė „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Per savo karjerą iš Šiaulių kilusi krepšininkė yra rungtyniavusi Šiaulių „Rūtos“, Klaipėdos „Lemminkainen“ bei „Fortūnos“, „Utenos“ komandose bei gynusi Lietuvos moterų krepšinio rinktinės garbę.

„Hoptrans-Sirenos“ šį tarpsezonį jau pratęsė sutartį su vyriausiuoju treneriu Linu Šalkumi, puolėja Gintare Jasiunskaite, galiojančias sutartis su klubu turi bei kitą sezoną taip pat rungtyniaus gynėjos Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė ir Rasa Knyzaitė, puolėja Karolina Ambotaitė bei vidurio puolėja Livija Sakevičiutė. Taip pat buvo pasirašyta sutartis su gynėja Dalia Belickaite.

Kitą sezoną Kauno rajono klubas rungtyniaus ne tik LMKL, bet ir jėgas išbandys Europos taurės turnyre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių