LMKL čempionės pratęsė sutartis su K. Balčiūnaite ir A. Baronėnaite

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ toliau rikiuoja gretas artėjančiam sezonui. Kauno rajono klubas pratęsė sutartis su dviem ilgametėmis komandos žaidėjomis – puolėjomis Kornelija Balčiūnaite ir Akvile Baronėnaite.

Iš Palangos kilusiai K. Balčiūnaitei tai bus penktasis sezonas vilkint „Hoptrans-Sirenų“ marškinėlius. Praėjusį sezoną LMKL 35 metų puolėja vidutiniškai rinkdavo 6,2 taško, atkovodavo 7,8 ir perimdavo 3,9 kamuolio, atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po beveik 14 naudingumo balų. 176 cm puolėja buvo komandos lyderė pagal atkovotus kamuolius.

23 metų A. Baronėnaitė praėjusį sezoną LMKL vidutiniškai pelnydavo 7,2 taško, sugriebdavo 3,9 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 6,9 naudingumo balų. 185 cm puolėjai tai bus ketvirtasis sezonas Kauno rajono klube.

Abi krepšininkės rungtyniaudamos „Hoptrans-Sirenų“ komandoje 2013 metais iškovojo LMKL sidabro medalius bei praėjusį sezoną tapo šalies čempionėmis, o 2015 ir 2016 metais pasipuošė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) bronzos medaliais. K. Balčiūnaitė 2012 metais taip pat iškovojo ir LMKL bronzą.

„Hoptrans-Sirenos“ šį tarpsezonį jau pratęsė sutartis su vyr. treneriu Linu Šalkumi, trenerio asistentu Ričardu Maceina bei puolėja Gintare Jasiunskaite. Galiojančius kontraktus su klubu turi bei kitą sezoną taip pat rungtyniaus gynėjos Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė ir Rasa Knyzaitė, puolėja Karolina Ambotaitė bei vidurio puolėja Livija Sakevičiutė.

Prie komandos taip pat prisijungė gynėja Dalia Belickaitė, įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė bei puolėja Eglė Tarasevičiūtė.

Kitą sezoną Kauno rajono klubas rungtyniaus ne tik LMKL, bet, iškovojęs šalies čempiono titulą, jėgas išbandys ir Europos taurės turnyre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių