LKL pribloškė pompastika: oficialiai atidarytas naujasis sezonas

  • Teksto dydis:

Tokio sezono atidarymo LKL čempionatas neturėjo per visą savo istoriją. Prabangiame, tarp Trakų ir Aukštadvario įkurtame poilsio ir pramogų komplekse „IDW Esperanza Resort“ į dangų kilo fejerverkai, ežeru buvo gabenama naujutėlė taurė, o susirinkę lygos klubų vadovai ir krepšininkai lingavo pagal Donato Montvydo fonogramines dainas.

Renginio metu vaizdo reportažais buvo pristatytos visos 11 stipriausioje Lietuvos krepšinio lygoje kovosiančių komandų, o naująją taurę lygos prezidentas Remigijus Milašius ir generalinis direktorius Romualdas Brazauskas į orą kėlė su baltomis pirštinėmis – nuspręsta, kad iki sezono pabaigos jos plikomis rankomis negalės paliesti joks žmogus.

Per šventinę ceremoniją, kurią vedė krepšinio komentatorius ir protų kovų organizatorius Robertas Petrauskas, lyga simboliškai atsisveikino su buvusiais savo vadovais. Simboliniai atminimo ženklai įteikti ilgamečiam LKL prezidentui Šarūnui Kliokiui ir generaliniam direktoriui Linui Giliui.

Dauguma vedėjo kalbintų lygos klubų vadovų ir trenerių buvo pakankamai santūrūs, tačiau bendrame kontekste išsiskyrė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ prezidentas Rimantas Endrijaitis.

„Bus gaila, jei iš LKL bus atimta Eurolygos B licenciją, nes mes norime jos“, – paklaustas apie artėjantį sezoną šyptelėjo Endrijaitis.

Pasak „Prienų“ klubo atstovų, šiemet būtent ši komanda bus lietuviškiausia – joje nėra nė vieno legionieriaus. Į šią prieniškių repliką šmaikščiai sureagavo Petrauskas: „Palaukime ir pažiūrėsime, ar lietuviškiausia komanda nebus „Žalgiris“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimo jurgis

kaimo jurgis portretas
labai simbolinis vaizdelis: brazauskas - BALTOMIS pirštinėmis...

žiūrovas

žiūrovas portretas
nejaugi ir per lkl transliacijas teks kentėti petrausko pliurpalus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių