LKL paskelbė dėjimų į krepšį konkurso dalyvius

  • Teksto dydis:

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) pristatė šešis krepšininkus, kurie vasario 18 dieną dalyvaus dėjimų į krepšį konkurse. Jis vyks tarp Karaliaus Mindaugo taurės rungtynių Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šiais metais dėjimais į krepšį publiką bandys sužavėti: Drew Gordonas (Vilniaus „Lietuvos rytas“), Aaronas Bestas (Utenos „Juventus“), Martynas Echodas („Šiauliai“), Donatas Tarolis (Panevėžio „Lietkabelis“), Isaiah Hartensteinas (Kauno „Žalgiris“) ir Gediminas Žitlinskas. Pastarasis 27 metų 175 cm ūgio atletas yra kviestinis svečias, jis nežaidžia LKL pirmenybėse.

Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinalyje šeštadienį Kauno „Žalgiris“ susitiks su Prienų „Vytautu“, o Panevėžio „Lietkabelis“ – su Utenos „Juventus“.

Finalas ir mačas dėl trečios vietos vyks sekmadienį.

Neigia susidomėjimo mažėjimą

Pirmąją „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės” ketvirtfinalio dieną iš turnyro pasitraukus pernai metų čempionams Vilniaus „Lietuvos ryto” krepšininkams, viešumoje imta kelti klausimą, ar turnyras pasmerktas nesėkmei. LKL vadovai tai neigia.

Anot LKL.lt ir „Tiketos“, bilietų pardavimai į KMT finalinį ketvertą šoktelėjo į pirmą vietą ir pagal parduodamų bilietų skaičių aplenkė pripažintų atlikėjų koncertinius turus.

„Taip, mes girdėjome daug įvairių kalbų, kad po „Lietuvos ryto“ pralaimėjimo turnyras pasmerktas žlugti. Mes taip nemanome. Krepšinio grožis yra tai, kad jis nenuspėjamas. Mes vis dar prižadame krepšinio gerbėjams geriausią renginį su atkakliausiomis kovomis, nuostabiais muzikiniais pasirodymais, šou elementais ir kitomis atrakcijomis“, – sakė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Žiūrovai laukia ne tik naujo čempiono, bet ir tritaškių bei dėjimų konkursų, Lilo ir Innominės bei kitų įspūdingų muzikinių pasirodymų, šou elementų. Be to, krepšinio gerbėjai galės laimėti istorinius prizus – 50 tūkst. eurų, egzotiškas keliones ir skrydžius į užsienio šalis. Renginio organizatoriai žada ir keletą techninių sprendimų, kurie Lietuvoje dar niekada nebuvo įgyvendinti. Pats Kauno „Žalgirio” klubo vadovas Paulius Motiejūnas jau anksčiau sakė besitikintis Kaune išvysti pilną areną ir sirgalius sukuriančius tokią atmosferą, kokios Kaune dar nėra buvę.

Jau aišku ne tik tai, kad antrus metus iš eilės vykstantys turnyras turės naują čempioną, bet ir keturios komandos, kurios kausis dėl taurės – Kauno „Žalgiris“, Panevėžio „Lietkabelis“, Prienų–Birštono „Vytautas“ ir Utenos „Juventus“.

Bilietus į KMT finalo ketvertą galite įsigyti „Tiketos“ kasose arba internetiniame puslapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių