LKL grandų mūšyje – užtikrinta „Žalgirio“ pergalė Vilniuje

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio lygos (LKL) rungtynėse sekmadienį čempionas Kauno „Žalgiris“ išvykoje 85:59 (18:17, 24:14, 21:10, 22:18) nugalėjo vicečempionę Vilniaus „Ryto“ komandą.

Pirmajame kėlinyje vyko atkakli kova ir dažnai keitėsi pirmaujanti komanda. Antrajame ketvirtyje vilniečiai dar pirmavo 27:25, bet tuomet „Žalgiris“ laimėjo atkarpą 17:4 ir įgijo 11 taškų pranašumą (42:31).

Trečiajame kėlinyje „Siemens“ arenoje dominavo žalgiriečiai. Svečių pranašumas 29-ąją min. siekė net 26 taškus (63:37). Ketvirtajame kėlinyje „Žalgiris“ išsaugojo solidų pranašumą, o paskutinėmis minutėmis aikštėje abi komandos leido pasireikšti jaunesniems krepšininkams.

„Žalgiriui“ 21 tašką pelnė Thomasas Walkupas, 16 - Marius Grigonis, 15 - Brandonas Daviesas, 14 - Leo Westermannas.

„Ryto“ komandoje 17 taškų surinko Arciomas Parachovskis, 9 - Mindaugas Girdžiūnas, 7 - Roko Stipčevičius.

„Žalgiris“ (21 pergalė/3 pralaimėjimai) pirmauja čempionate, o „Rytas“ (17/6) lieka trečias.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisrytasLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gavo

Gavo portretas
Vilniuaus statya i bliuske.

C'est la vie

C'est la vie portretas
Būkim teisingi ir nenuvertinkim vilniečius. Jiems buvo juoda diena, nes tik vienas Arciomas sumetė daugiau kaip 10 taškų. Matėt, kad jiems siaubingai nekrito, nė iš arti nė iš toli. Jie buvo tarytum pagiringi. Nemačiau ypatingos žalgiriečių gynybos, bet užtat šį kartą jie pataikė 10 tritaškių - tai retas atvejis ir didelė komandos pažanga ar sėkmė, matysim ateityje. O "Ryto" buvo tik 5 tritaškiai ir nuolat nesėkmė metant iš arti....Visai kitaip atrodė "Rytas" per aną susitikimą dėl Karaliaus Mindaugo taurės.

Green

Green portretas
"Kauno diena",negrybaukit.. Krepsinio grandas tik vienas LT.. bet jus turbut nezinot.. ;) ŽALGIRIS!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių