LKF: Lietuvos krepšiniui ir toliau padės Kauno klinikos

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune buvo pratęsta bendradarbiavimo sutartis tarp Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų. Pagal šią sutartį LKF ir Kauno klinikos ir toliau bendradarbiaus geriausių Lietuvos krepšinio žaidėjų sveikatos priežiūros klausimais.

Kauno klinikos jau daugelį metų glaudžiai bendradarbiauja su krepšinio federacija – kiekvienais metais vasarą atliekami išsamūs ir profesionalūs visų amžiaus grupių Lietuvos rinktinių žaidėjų sveikatos patikrinimai, krepšininkai net ir klubinio sezono metu, gavę traumą ar susižeidę, kreipiasi į Kauno klinikų gydytojus, kurie jiems suteikia viskeriopą pagalbą.

„Labai malonu, kad ir toliau geriausius mūsų krepšininkus gydys ir prižiūrės geriausi gydytojai, – sutarties pasirašymo metu kalbėjo LKF prezidentas Arvydas Sabonis. – Nežinai, kad gali gauti traumą, o Kauno klinikų gydytojai yra pasiruošę suteikti pagalbą nesvarbu – diena, naktis ar savaitgalis“.

Pagal pratęstą sutartį Kauno klinikos teiks pagalbą ir šiais metais Kaune rugpjūčio 6-16 d. vyksiančio Europos jaunučių „Paysera U16“ krepšinio čempionato dalyviams.

„Džiaugiamės galėdami ir toliau prisidėti prie Lietuvos krepšinio talentų sveikatos priežiūros, kadangi sporto medicina yra viena iš prioritetinių Kauno klinikų veiklos sričių, – sakė Kauno klinikų generalinis direktorius prof. habil. dr. Renaldas Jurkevičius. – Ši sutartis užtikrins profesionalių Lietuvos krepšininkų sveikatos priežiūrą ir pagalbą ne tik vyresnių rinktinių žaidėjams, bet ir Europos jaunučių (U16) krepšinio čempionato dalyviams“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių