Akibrokštas: Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė dėl sugedusio lėktuvo į Europos čempionatą neišskrido

  • Teksto dydis:

Pirmadienį, 19 val. 40 min., Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė iš Kauno oro uosto užsakomuoju reisu turėjo išskristi į Slovėniją, kur trečiadienį prasidės Europos vyrų krepšinio čempionatas. Tačiau dėl sugedusio lėktuvo krepšininkai pirmadienį neišskrido.

"Vos susėdę į užsakomuoju reisu turėjusį skristi orlaivį „Airbus A320“ keleiviai sužinojo, jog sugedo lėktuvo variklis, tad skrydis atidedamas neribotam laikui. Laukti reikės mažiausiai 4 valandas, o blogiausiu atveju kitas lėktuvas į Karmėlavos oro uostą bus pristatytas naktį arba ankstyvą antradienio rytą", - rašo portalas krepsinis.net.

Po 21 valandos LKF atstovas spaudai Dalius Matvejevas išplatino tokį pranešimą: "Naujausios žinios iš Kauno oro uosto yra tokios: Lietuvos rinktinė grįžta į Kauną ir nakvos viešbutyje. Skrydis į Slovėniją numatomas rytoj 10 val. ryte".

 Mūsų krepšininkai grupės varžybas žais Jesenicos mieste.

"Išvykstame pakankamai normaliai nusiteikę. Pasikalbėjome apie visus tuos atsipalaidavimus. Čia, iki lėktuvo, dar paskutinė vieta išsibučiuoti, atsisveikinti su draugais ir pažįstamais. Dar mintys gal kažkur aplinkui, bet ten jau viskas - turime susikaupti, jokio atsipalaidavimo. Stengsimės parodyti ką galime geriausio. Kaip jau išeis, taip ir matysime“, - portalas delfi.lt citavo  komandos vyriausiausiojo trenerio Jono Kazlausko žodžius, kai dar nebuvo žinoma apie lėktuvo gedimą.

Besirengdama Europos čempionatui, Lietuvos rinktinė sužaidė 12 kontrolinių rungtynių. Lietuviai iškovojo net 11 pergalių ir patyrė vienintelį pralaimėjimą. Mūsų komandai kartą teko pripažinti Graikijos krepšininkų pranašumą.

Pirmąsias Europos čempionato rungtynes Jono Kazlausko auklėtiniai žais trečiadienį, 22 val., su Serbijos rinktine.

Visas rinktinės grupės rungtynių tvarkaraštis

Rugsėjo 4 d., trečiadienis: Serbija – Lietuva, 22 val.

Rugsėjo 5 d., ketvirtadienis: Lietuva – Makedonija, 22 val.

Rugsėjo 6 d., penktadienis: Latvija – Lietuva, 18 val. 45 min.

Rugsėjo 8 d., sekmadienis: Lietuva – Juodkalnija, 22 val.

Rugsėjo 9 d., pirmadienis: Lietuva – Bosnija ir Hercegovina, 18 val. 45 min.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bronius20

Bronius20 portretas
Neskubėkit ir Slovėnijoje būsit pirmi.

aha

aha portretas
taiig raso kad neoiskrdo. Gal ir gerai. nera ko ten i ta Slobenja skubet

tadas123

tadas123 portretas
tai kad neiskrido, man rodos.... lektuvas sugedo. kreiva jusu info. cha cha
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių