„Lietuvos ryto“ žaidėjas A. Butkevičius turėtų sugrįžti dvikovai su „Neptūnu“

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandą pasiekė geros naujienos. Vienas svarbiausių klubo krepšininkų Arnas Butkevičius netrukus galės pradėti treniruotis su kamuoliu, o jo sugrįžimas į aikštę planuojamas po kelių savaičių, kai į „Siemens“ areną atvyks Klaipėdos „Neptūnas“.

A. Butkevičius su komanda treniruojasi jau kurį laiką, tačiau iki šiol jam buvo patariama vengti kamuolį imti su traumuota dešine ranka. Krepšininkas delnakaulio lūžį patyrė sausio 24 dienos mače su Turino „Fiat“ (Italija), tačiau ant parketo turėtų sugrįžti mače su uostamiesčio komanda.

Plaštakos mikrochirurgo Dariaus Jauniškio teigimu, apkrovą žaidėjo rankai galima didinti palaipsniui, tačiau jo sugrįžimo dar teks šiek tiek palaukti.

A. Butkevičius šį sezoną Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse per vieną susitikimą renka vidutiniškai po 9,1 taško, atkovoja po 5,4 kamuolio ir atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Sostinės komanda šeštadienį vyks į Prienus, kur susitiks su „Vytauto“ ekipa, o po savaitės Utenoje rungtyniaus su „Juventus“. Mačas su „Neptūnu“ Vilniuje vyks kovo 18 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių