„Lietuvos ryto“ sirgalių žinutė legionieriams: dinkite velniop iš mūsų komandos

 

Ištikimiausių Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgalių grupuotė „B tribūna“ kaip reikiant įpyko, išgirdusi gandus apie kelių sostinės klubo legionierių naktinius žygius svarbiausiu sezono metu.

„Lietuvos ryto“ sirgalių armijos taurę perpildė nesėkme pasibaigęs LKL pusfinalis, kai ketvirtose serijos rungtynėse Rimo Kurtinaičio auklėtiniai nusileido Panevėžio „Lietkabeliui“ ir sezoną tęs tik kovoje dėl bronzos apdovanojimų.

Sugrįžusius iš Panevėžio Vilniaus klubo krepšininkus prie namų arenos pasitiko apie 100 pasiaiškinimų dėl nesėkmės troškusių sirgalių, o socialiniame tinkle „B tribūna“ nariai išreiškė pyktį dėl Tayloro Browno ir kitų amerikiečių elgesio.

„Taip, mes žinome, ką kai kurie iš jų darė po šeštadienio rungtynių, žinome apie jų laisvalaikį. Mums tai yra nesuprantama ir nepriimtina. „B Tribūna“ tikisi permainų, ypač požiūryje ir vertybėse. Daugiau apie tai rytoj.

Speciali žinutė T. Brownui ir kitiems, kurie negerbia mūsų spalvų – dinkite velniop iš mūsų komandos“, – keliems komandos legionieriams griežtai rašoma grupuotės paskyroje socialiniame tinkle.

Pasak pranešimų, šeštadienį po pralaimėtų trečiųjų serijos rungtynių Clevinas Hannah, Corey Fisheris ir T. Brownas toli gražu nesiruošė galimam išsigelbėjimui pusfinalyje, o siautė Vilniaus baruose.

Dėl to socialinėje erdvėje užsipultas buvo ne tik T. Brownas. Po to, kai antradienį komanda grįžo į Vilnių, nepasitenkinimą sirgalių elgesiu pareiškė C. Fisheris, tačiau vėliau jis sulaukė fanų atsako.

„Jie kalba apie tai, kokia mes komanda ir šeima, bet jie užsipuola mus po rungtynių“, – fanų elgesiu piktinosi C. Fisheris. 

„Kas nutiko? Džiaugiuosi, kad išsinešdinau iš šios komandos“, – „Twitter“ į C. Fisherio žinutę komentaru atsakė sezono pradžioje „Lietuvos ryte“ žaidęs Kennethas Kadji.

„Šeima? Tikrai? Vyruti, tu turi nusipelnyti, kad būtum šioje šeimoje. Turi atiduoti tam visą širdį. Atmink, čia nėra JAV ir tokie dalykai čia nebus toleruojami. Tu privalai gerbti mus ir tik tada tu būsi vienu iš mūsų. Miestas, šalis, žmonės moka tau, bet ne už tai, kad tu prisigertum tuo metu, kai komanda rizikuoja viskuo“, – komentaruose po C. Fisherio pranešimu rašė vienas komandos sirgalių.

Keli sirgaliai Drew Gordonui pareiškė, kad šis sezonas yra itin prastas, o aistruoliai pyksta, jog kai kuriems žaidėjams nerūpėjo pusfinalis. „Lietuvos rytas“ nėra vidutinis Prancūzijos klubas, mes visus titulus laimėjome dėl širdies, kovos, atsidavimo ir kovojimo iki galo“, – rašoma D. Gordonui skirtoje žinutėje. „Ar tikrai šis sezonas yra prastesnis nei praėjęs? Aš atlikau savo namų darbus, o tu? Taip pat tas Prancūzijos klubas pateko į Europos turnyrą. Žaidžiau aukščiausiame lygyje tiek Europoje, tiek ir Prancūzijoje“, – rašė D. Gordonas.

Vienas iš „Lietuvos ryto“ sirgalių atšovė, kad klubas praėjusį sezoną laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę, o į tai sureagavęs D. Gordonas paklausė, kiek toli ekipa pernai nužygiavo Europos taurėje.

„Lietuvos ryto“ legionierių naktiniai žygiai plačiai dar nebuvo nuskambėję, tačiau po nesėkmės ketvirtose pusfinalio rungtynėse apie tai prabilo ir komandos treneris Rimas Kurtinaitis, kuris užsiminė žinantis apie auklėtinių pažintį su naktiniu Vilniaus gyvenimu.

„Prieš Klaipėdą turime žaisti, privalome perstumdyti žaidėjus, ypatingai amerikiečius, nes manęs netenkina jų nenusiteikimas, nesupratimas bei atsakomybės jausmo neturėjimas. Aš nežinau, kas jiems svarbu gyvenime, o kas ne. Aš žinau, kaip mano legionieriai praleido naktis atkrintamųjų varžybų metu. Nenoriu plėstis, čia yra klubo vadovybė, kuri turi aiškintis ir priimti sprendimus“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Išvydęs R. Kurtinaičio žodžius apie „Lietuvos ryto“ amerikiečius, C. Fisheris suskubo paneigti pasirodžiusius gandus. „Oho, spėju, jog išeiti vakarieniauti su ir nusifotografuoti su to prašančiais vaikais yra blogas dalykas“, – parašė C. Fisheris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Cyrkas;))))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių