„Lietuvos ryto“ krepšinio klubas nutrauks sutartis su vertybes pažeminusiaisiais

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas ketina nutraukti sutartis su žmonėmis pažeminusiais visos organizacijos vertybes.

Skubiai sušaukus neeilinį dalininkų susirinkimą buvo priimtas sprendimas artimiausiu metu nutraukti sutartį su „Lietuvos ryto-2“ jaunimo komandos vyriausiuoju treneriu Edvinu Justa bei atsisveikinti su šios komandos vadovu Vyteniu Tupčiausku.

Toks sprendimas priimtas, atsižvelgiant į gautą informaciją dėl 2018 m. kovo 18 dieną įvykusios tyčinės Vilniaus „Lietuvos ryto-2“ nesėkmės Regionų krepšinio lygos (RKL) pirmenybių rungtynėse su Tauragės „Fortūnos-Agavos“ klubu.

Toks sostinės komandos elgesys stipriai nuvylė visą organizaciją.

„Tai buvo padaryta visiškai be klubo žinios, - situaciją komentavo klubo viceprezidentas Linas Kleiza. - Šis poelgis kertasi su klubo vertybėmis bei įsitikinimais. Mūsų jaunimas turi būti mokomas aikštelėje kautis visu šimtu procentų ir visada siekti pergalės. Dėl šių priežasčių bus nutrauktos sutartys su „Lietuvos ryto-2“ vyr. treneriu bei komandos vadovu. Sieksime, kad ateityje tokie dalykai nepasikartotų“.

„Lietuvos ryto-2“ komandos vyriausiasis treneris E. Justa neteko ir „Lietuvos ryto“ Eurolygos jaunimo komandos trenerio asistento pareigų. Jaunieji Vilniaus talentai gegužės 17-20 dienomis dalyvaus Eurolygos finalo ketverte Belgrade, kur kausis dėl „Adidas Next Generation Tournament“ trofėjaus.

„Lietuvos ryto“ klubas atsiprašo visų gerbėjų už tokius neleistinus veiksmus sporte ir užtikrina, kad ateityje didžiausioje sostinės krepšinio organizacijoje tokie dalykai nepasikartos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių