„Lietuvos ryto“ ir „Chimki“ rungtynių pinigai – sergančiam A. Okunskiui

  • Teksto dydis:

Trečiadienį „Lietuvos rytas“ namuose žaidė draugiškas rungtynes prieš Maskvos srities „Chimki“ ir po atkaklios kovos varžovams nusileido 83:87. Susitikimo tikslas buvo ne tik išmėginti jėgas, bet ir padėti sergančiam buvusiam sostinės ekipos vidurio puolėjui Aleksandrui Okunskiui.

„Lietuvos ryto“ interneto svetainėje teigiama, kad šio renginio metu buvo surinkta 3 tūkst. 730 eurų, kurie bus pervesti į A. Okunskio sąskaitą.

„Ačiū „Lietuvos ryto“ komandos gerbėjams, kurie vakar gausiai susirinko į rungtynes su Maskvos „Chimki“! Šis mačas nebuvo kokio nors turnyro rėmuose – tiesiog kontrolinės rungtynės. Ateidami į areną Jūs ir išreiškėte palaikymą mūsų klubui, labai padėjote buvusiam „Lietuvos ryto“ krepšininkui A. Okunskiui: visas už bilietus surinktas (ačiū „Tiketai“, kuri šįkart netaikė mokesčio platindama bilietus) ir rungtynių metų paaukotas lėšas – 3 tūkst. 730 eurų – mes pervesime buvusiam mūsų vidurio puolėjui, kuris kovoja su sunkia liga. Paremdami O. Okunskį, 2000-aisiais padėjusį „Lietuvos rytui“ iškovoti pirmąjį LKL čempionų titulą, parodėte, kad jums rūpi ne tik komandos dabartis. Jūs neužmirštate bei vertinate ir praeitį. Kaip vertinu ir aš“, – cituojamas klubo savininkas Gedvydas Vainauskas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių