„Lietuvos ryto“ ekipoje – pirmasis naujokas

  • Teksto dydis:

„Lietuvos ryto“ ekipoje – pirmasis naujokas. Tarpsezonio darbus sostinės komanda pradėjo sukirsdama rankomis su australu Benu Magdenu. Su 193 cm ūgio snaiperiu pasirašyta sutartis pagal formulę „2+1“.

Praėjusiame sezone B. Magdenas gynė Panevėžio „Lietkabelio“ komandos spalvas ir padėjo ekipai tapti Lietuvos krepšinio lygos vicečempione bei užimti antrąją vietą Karaliaus Mindaugo turnyre.

LKL čempionate australas sužaidė 48 rungtynes ir vidutiniškai pelnydavo po 11,8 taško ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Tritaškius metimus B. Magdenas realizuodavo net 41,62 proc. taiklumu ir pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą tarp visų čempionato krepšininkų.

Dar sėkmingiau B. Magdenas pasirodė Europos taurės turnyre – per susitikimą pelnė vid. po 13,7 taško (tritaškiai 48,4 proc.) ir atlikdavo po du rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviausias rungtynes 32-ejų metų gynėjas sužaidė prieš Maskvos srities „Chimki“, kai pelnė 23 taškus (6/7 dvitašk., 3/7 tritašk.) ir surinko 23 naudingumo balus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vyt

vyt portretas
mano nuomone , l. ryto komandos vadovai pasireiskia kaip prostitutai , kur tik geresnis zaidejas suzaidzia geresni sezona , taip ir uzmeta savo meskere ant naujos aukos , tam , kad nereiketu ju jieskoti svetur . tai , gudaitis , baron, gailius , orelikas , ir kiti krepsininkai , o kur savi , , o gal savus jiems neapsimoka ugdyti ..........................
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių