„Lietuvos rytas“ susitvarkė su „Neptūnu“

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos rytas“ iškovojo įtikinamą pergalę „Tete-a-Tete Casino LKL“ čempionate. Vilniečiai savo žiūrovų akivaizdoje 82:62 (19:9, 20:29, 25:9, 18:15) nugalėjo Klaipėdos „Neptūno“ komandą.

Pradžia. Rungtynes kiek geriau pradėjo „Neptūnas“, kuris praėjus pusantros minutės pirmajame kėlinyje buvo priekyje (2:6).

Spurtas. Tuomet sekė vilniečių spurtas 13:0, po kurio „Lietuvos rytas“ įgavo dviženklį pranašumą (19:6).

10. Klaipėdiečiai ir toliau strigo puolime, o tuo pasinaudoję aikštės šeimininkai po pirmojo rungtynių kėlinio išsaugojo dviženklę persvarą – 19:9.

Granto šou. Antrajame kėlinyje „Neptūno“ aukštaūgis Jerai Grantas surengė tikrą šou – amerikietis pelnė 12 taškų ir klaipėdiečiai persverė rezultatą savo naudai (28:33).

Kova. Laimonas Kisielius smeigė du tritaškius ir „Lietuvos rytas“ vėl išsiveržė į priekį (34:33). Prieš ilgąją pertrauką vilniečiai išsaugojo minimalų pranašumą – 39:38.

Sausra. Po ilgosios pertraukos „Neptūnas“ pateko į gilią duobę – svečiai per beveik 6 trečiojo kėlinio minutes pelnė vos vieną tašką, o tuo pasinaudoję vilniečiai atitolo (50:39).

20. Klaipėdiečiai ir toliau sunkiai rado kelius „Lietuvos ryto“ komandos krepšio link, o aikštės šeimininkai pasiekė rekordinį pranašumą (62:42). Prieš lemiamą ketvirtį vilniečiai pirmavo 17-os taškų persvara – 64:47.

Smūgis. Trečiajame kėlinyje Corey Fisheris pašokdino varžovą Jerai Grantą, o pastarajam skaudžiai nusileidus ant parketo reikėjo priverstinai palikti aikštelę.

Formalumas. Ketvirtasis kėlinys tebuvo formalumas – „Neptūnas“ nesugebėjo priartėti prie savo varžovų ir patyrė antrąjį pralaimėjimą iš eilės – 80:60.

„Lietuvos rytas“: Rokas Giedraitis 19 tšk., Artūras Gudaitis 11 tšk., Corey Fisheris 10 tšk., Jimmy Baronas 9 tšk.

„Neptūnas“: Jerai Grantas 14 tšk., Chrisas Loftonas 11 tšk., Mindaugas Girdžiūnas 9 tšk.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Na tai kas dar girs mazeika?....pamatem kad jis jau seniukas nkl lygio...nepasigina jau kaip metai...bet dabar ir puolime kaip siksnius tapo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių