„Lietuvos rytas“ šį sezoną į „Siemens“ areną nebegrįš

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos rytas“ sezoną pabaigs žaisdamas savo vardo arenoje, o ne kur kas didesnėje „Siemens“ arenoje. Visos vilniečių rungtynės LKL mažojo finalo serijoje, kuri prasideda gegužės 26 dieną, numatytos „Lietuvos ryto“ arenoje.

Tai reiškia, kad šį sezoną „Lietuvos rytas“ „Siemens“ arenoje bus sužaidęs 12 rungtynių, iš kurių laimėjo vos ketverias. Vilniečiai didžiausiose sostinės arenoje pralaimėjo visas penkerias Europos taurė rungtynes ir trejas iš penkerių LKL rungtynių.

Sėkmingai Vilniaus klubui „Siemens“ arenoje susiklostė tik Karaliaus Mindaugo taurės varžybos, kuriose jie laimėjo laimėjo pusfinalio ir finalo rungtynes.

Sezoną prieš tai „Lietuvos rytas“ „Siemens“ arenoje žaidė vos kartą, reguliariojo sezono dvikovą su Kauno „Žalgiriu“, ir tada pralaimėjo 82:84.

Šiemet vilniečiai „Siemens“ arenoje krito ir dvejose iš trejų pusfinalio serijos su „Neptūnu“ rungtynių, o jas stebėdavo vidutiniškai 4646 žiūrovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

CharlesAvaky

CharlesAvaky portretas
wh0cd411543 [url=http://amoxil365.us.com/]amoxil online prescriptions[/url] [url=http://cialisgeneric2017.com/]Cialis Generic[/url] [url=http://buyelocon.com/]elocon no rx[/url]
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių