Lietuvos krepšinio rinktinę dėl traumos palieka E. Ulanovas

  • Teksto dydis:

Dėl patirtos traumos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę paliks Edgaras Ulanovas. Jį pakeis Vaidas Kariniauskas.

Prieš paskutines kontrolines Lietuvos rinktinės rungtynes atmosferą komandoje aptemdė Edgaro Ulanovo trauma. Krepšininkas nebuvo registruotas rungtynėms su Australija, todėl po jų E.Ulanovas, Robertas Javtokas ir Adas Juškevičius su fizinio renimo treneriu Sigitu Kavaliausku surengė treniruotę futbolo stadione. Jos metu E.Ulanovas nikstelėjo čiurną.

Pasak rinktinės gydytojų, tokiai traumai išgydyti reikia dviejų—trijų savaičių, o pirmąsias rungtynes Olimpiadoje lietuviai žais po savaitės. Įvertinę aplinkybes, rinktinės treneriai pasinaudojo Olimpinių žaidynių reglamente numatyta aplinkybe ir pakeitė traumuotą žaidėją Vaidu Kariniausku.

„Labai gaila, kad taip atsitiko. Tačiau dabar matome, kad pasiteisino sprendimas turėt žaidėjų atsargą”, – sakė Lietuvos rinktinės vyr. treneris Jonas Kazlauskas.

Sekmadienį po rungtynių komandos vadovai išsiuntė dokumentus į Lietuvos tautinį olimpinį komitetą. Pasak LTOK atstovų, patvirtinimui gali prireikti iki vienos paros.

Pirmadienį lietuviai drauge su Australijos rinktine užsakytu lėktuvu keliaus į Rio de Žaneirą ir apsigyvens olimpiniame kaimelyje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazlauskas LM Kazlauskas asioiolas

Kazlauskas LM Kazlauskas asioiolas portretas
Asilas neraliuonuotas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių