Lietuvių nuomonė: Australija bus nugalėta nuo 2 iki 6 taškų

  • Teksto dydis:

Dvi pergales iš eilės iškovojusi Lietuvos nacionalinė krepšinio rinktinė trečiose čempionato rungtynėse su Australija bus poros favoritė. To tikisi tiek lažybų ekspertai, tiek krepšinio sirgaliai.

„Lietuviai vis dar aiškiai pasitiki Lietuvos rinktine. Net 85 procentai mūsų klientų neabejoja mūsiškių (koeficientas - 1,60) pergale prieš Australiją (koeficientas 2,61)“, - klientų pasirinkimus vardijo „TOP sport“ vadovas Gintaras Staniulis.

Panašias įžvalgas galima daryti ir apklausus dešimt vilniečių, ką jie galvoja apie būsimas rungtynes su Australija – aštuoni tiki Lietuvos rinktinės pergale. Tie patys aštuoni respondentai galvoja, kad rezultatyviausiu rungtynių žaidėju bus Jonas Valančiūnas.

„Prieš čempionatą pasiūlyti bukmekerių statymai, kad vienas ar kitas žaidėjas įmes ar neįmes kažkiek taškų, praktiškai nepakito. Aišku, išskyrus Mindaugą Kuzminską, apie kurį klausiame, ar jis įmes bent keturis (buvo devyni) taškus“, - pasakojo G.Staniulis.

Tiek lažybų bendrovėje, tiek sostinės Gedimino prospekte žmonės mano, jog Lietuvos rinktinės persvara nebus labai didelė. Respondentai gatvėje mano, kad Lietuva laimės 5,5 taško skirtumu, savo ruožtu, „TOP sport“ klientai dažniausiai renkasi intervalą nuo 3 iki 6 taškų (koeficientas – 7,50).

Po dviejų iškovotų pergalių atsirado dar daugiau žmonių, kurie tiki, jog Lietuva laimės Pasaulio taurę (koeficientas – 40,0).  Atrodo, kad tuo tiki ir bukmekeriai, kurie Lietuvos galimybes iš septintos vietos pakėlė į penktą.

„Kalbant apie didžiausius pasikeitimus per pirmąsias dvi dienas, tai pirmiausia reikia paminėti Senegalo didžiulį šoktelėjimą į viršų. Tačiau net ir dabar šios rinktinės kursas už čempiono titulą yra 1000. Daugiau skirtumų, kaip ir nėra. Vis dar kas antras beveik žmogus mano, kad čempionais taps JAV krepšininkai (koeficientas – 1,45), ryškiai antroje vietoje lieka ispanai (koeficientas – 2,40)“, - kalbėjo G.Staniulis.

Tarp keisčiausių dienos statymų, „TOP sport“ vadovas pažymėjo itin didelį tikėjimą tuo, kad Serbija pelnys pirmuosius taškus prieš Iraną, o Graikija – pirmą tritaškį rungtynėse su Puerto Riku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių