„Lietkabelis“ prisiviliojo Lietuvos rinktinės gynėją

  • Teksto dydis:

Adas Juškevičius sukirto rankomis su Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionu Panevėžio „Lietkabelio“ klubu.

Panevėžio klubas pagrindinio atakuojančio gynėjo pozicija patikėjo Lietuvos rinktinės kandidatui A.Juškevičiui, kuris atvyksta iš Saragosos „Tecnyconta“ komandos.

„Surasti pamainą Benui Madgenui nebuvo lengva užduotis, kadangi australas praėjusiame sezone buvo tas žmogus, kuris traukė komandą rinkdamas taškus. Tikime, kad Juškevičius taps tokiu vedliu artėjančiame sezone. Adas yra sukaupęs daug patirties – vien ką reiškia faktas, jog jis pretenduoja į Lietuvos rinktinės dvyliktuką“, – sakė klubo direktorius Mantas Ignatavičius.

28 metų 194 cm ūgio A.Juškevičius šiuo metu treniruojasi Lietuvos rinktinės stovykloje Palangoje. Jis yra vienas iš 18 kandidatų patekti į Europos pirmenybes.

Kaune augęs krepšininkas per savo karjerą yra atstovavęs gimtojo miesto "Aisčių" ir "Žalgirio" komandoms, taip pat "Prienams" ir Vilniaus "Lietuvos rytui".

Vieną sezoną praleidęs Vokietijoje, jis buvo legionieriumi ir praėjusį, kai žaidė Ispanijoje.

Vėlyvą rudenį prie Saragosos klubo, kuriame žaidė ir Martynas Gecevičius, prisidėjęs A.Juškevičius Ispanijos lygoje rinko po 6,4 taško ir atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių